Friday, April 8, 2016

HAPPY BIRTHDAYYY HAIRIII *mimpi2.hahaha

So,pergi sekolah macam biasa.sampai2 sekolah tengok budak form3 je ada.pelik laa.nak kata datang awal,memang tak pernah datang awal g sekolah.ingat nak balik je terus,tapi jumpa mimi ngan ain.pastu pengawas bagitau form4 & form 5 kat belakang.tak nak kacau form 3 konon.elehhh.

1st period,sivik.cikgu tak ajar.yehhh yehh!hafiezah ajak stay petang nanti,baling tepung kat hairi.ahaha.okayy jee.pjah cakap baru teringat hari ni*semalam hari jadi hairi.oleh itu,dengan penuh semangatnya peri cari kertas nak buat kad konon2.tak jumpa kertas,koyak buku komsas.1st page tulis,selamat hari jadi hairi,2nd page,tulis 'selamat maju jaya'.3rd page tulis 'daripada,nabila comel'AHHAHAHA.4th page tulis 'mimpi2.'HAHAHHAHAHA.

cikgu ros ganti english.so kitorg kena belajar math la. -.-'


REHATTTT.WOHOOOOO


masuk lambat macam biasa.
add math,cikgu tak ajar.bagi kertas2,for revision.

math,again.dah malas dah nak belajar.otak dah tak mahu terimna.NEHIII HEHHHIII ,kata otak.

cikgu Ros ganti bm sekali.naissss.

lukis domokun kat jannah & shu.
warna2 sekali.hihi.cikgu tak marah pun.bagussss.

pastu shu colour & lukis domokun kat tangan ila plak.

hasil,


lepas tu shu tak habis2 tunjuk tangan dia kat semua orang,pastu cakap BAAA! naik pening layan.HAHAHA.

so konon2 rajin la nak buat exercise yang cikgu suruh tu,baru je nak rajin buat,bunyi loceng.nak balik,yehh yehhh!

try call ibu,tak dapat.pergi sekolah rendah,hantar beg kat ibu.lari balik pergi taman depan sekolah,tengok diorang dah stat.CIS!ambil tepung balik kat hairi terus.hahahha.KESIANNN.then,tengok tangan sumi banyak gila tepung.ila pegang tangan sumi,nak letak kat muka dia.last2 muka ila yang kena -.- pastu yang lain2 pon sebok nak kenekan orang.ishh.

pastu balikkk,jalan kaki,ingat nak makan ice cream,tak jual plakkk.ish

lepas maghrib tadi,pergi kinrara.ada open house bahagian material,askar ni.


muka danial macam muka amar plak sikit2.hahahahah


















esok tak sekolah.yehh yehhh!sukaaaa ;D
esok rumah ila ada makan2,jemput lah datang.

p/s:not in the mood actually.



UPDATE : shitty post, but love the memories

No comments: