Sunday, December 23, 2012

Typical Nabila 2

hai assalamualaikum
tadi kannnnnnnn kita kannnnnnn juaaal kannnn TAKOYAKI!hehe
k actually no,i just sat around eating the takos the others made sebab i takde skills buat tako bagai ni..ciss.
so i did my favourite routine,makan,dan beli makanan from oher booths.pegh rojak habis ayat.
oh tadi i makan rojak buah.sedap!


ni ha yang kita buat.tapi makan sendiri sebab hitam shikit then terlebih garing.wkwkwk

okay.done with introduction.hahahaha panjang tak hengat.

okay so tadi lepas jual2 tamat,balik lerww,jalan kaki,tak leh naik kereta sobs sobsssss.

jalan jalan jalan tenenenenene jalan jalan dan jalan tiba2 screeeeeeeeeeettt

*stops*

"oh shit oh shit oh shit anjing" diriku bermonolog.
"eh bukan anjing,anjings.oh no oh no"diriku berterusan bermonolog.

I sebagai ketua ekspidisi,pandang belakang then kata dekat adik,Syahirah anyway congrats for your straights As me so proud of you, & alia,cousin 
"anjing wooo wooooo.stop stop"

we froze for a few mins.sumpah takut wa cakap lu,macam jumpa singa.harhar.macam tak pernah duduk oversea tu yang tak paham tu.hahahah

then sedar2 je syahirah dengan alia dah kedepan.syahirah memang dah jauh terus dah.
i literally didnt take a step forward.takutttt takut.dah la ada 4.tau tak?then sekor tu tengok i.macam apahal ada masalah dengan aku ke?hahahahahahahahahaha eleh bajet hero plak ye kau nabila sekarang

then ada la satu makhluk Allah,lelaki,tengah main tendang bola sorang2.

then i,unashamedly,tunjuk gesture suruh datang sini then kata kat dia "anjing,takut"
okay,bayangkan suara orang yang sangat takut cakap macam tu.
Yes,you just imagined me time tadi.hahahahaha menggelabah je kan

i panggil dengan harapan dia datang & halau la anjing2 itu,tapi dia just duduk situ then cakap lalu je,okay nanti.ceh
then ada budak mana  ntah lalu selamba je.menyampah tengok.berlagak.booooooooooo

so i dengan keberanian yang tinggi,jalan slow2,tapi taknak tengok belakang,suruh alia tengok.
serius macam takut sangat.macam kena kejar dengan pembunuh upahan ke apa.ahaha

then masa lalu depan lelaki tu,malu gila ya Allah.confirm dia gelak tadi
nabila ni pergi buat drama swasta plak.
tapi bila fikir balik,serius lawak.kitorg gelak macam orang gila.haha
tp rasa macam nak tumbuk diri sendiri pun ada sambil kata 
"kau ni apahal nabila?"
 k bye




No comments: