Sunday, December 23, 2012

rant

tengah marah ni.erghh.macam bengang.
sekarang ni tengah ada trend orang dok tweet2 pasal life,like they know very well about it.
padahal yang postnya budak2 yang macam baru nak kenal erti hidup.yang tak kenal lagi erti susah bagai kehidupan ni bagai.
bajet kau dah tahu semua pasal perempuan,lelaki,hardships blabla.seriously,what the hell?
kau nak followers ke?
i have no idea why this makes me so mad,it just does okay.and i will gladly give them a slap in their face with a table,maybe,so maybe some sense masuk sikit kepa dorang tu.
NO,you dont know everything so stop acting like you do.geli tahu tak.erghhhh.

examples :

1.Jangan Percayakan perempuan ni Sangat. Perempuan Seorang penipu. Nak tahu kenapa? Bila dia sedang nangis dia tetap cakap dia "Okay" See? :')
this was tweeted by a guy.
macam what the hell.you know nothing.shut up.kau pondan ke?lantak ah betul ke tak but no just no okay.
kau takyah nak bajet caring bagai la.erghhh.kau tu baru belas2,ntah dah baligh belum.

k this post sampai sini je.bcos i no longer mad.chelsea just made me so happy.
i didnt watch the game bcos tadi ayah tengok tv,then lagipun chelsea asyik seri la kalah la recently.
and i had no idea,my boy Piazon main.ahhh IM SO STUPID.benci benci.i should have watched it from the start.sorry chelsea for not being a good supporter.

anyway,we scored 8 goals.im so proud of you the blues

No comments: