Wednesday, December 26, 2012

1-0

Chelsea won again.this time against norwich.
quite a hambar game i must say,macam kakak said.
tapi bolehh laa.1-0 kan kan kan heheh
a nice goal from Juan Mata.

Piazon didnt play.subs je.kecewa gila uhukssss uhuksss.nak tengok dia.hahahahaha
kenapa dia tak masuk one direction ke apa?HAHHAHAHA.

oscar pun comel juga sebenarnya tapi i still go for piazon.hehehe.

city lost to sunderland.which is good for chelsea.
manyu menang 4-3 against newcastle 

k  bye.salam 1-0 

Tuesday, December 25, 2012

What?

I should sleep.but I cant.
It's not insomnia or whatever.
It's called having wifi at home.kena la guna sebaik2nya ya dak?

I want to have a boyfriend like Lucas Piazon.
I am serious.Kenapa dia hot sangat?!!!
He is perfection.hahahahahahaha.okay.im being serious actually.
Is there any Malay version of him?asdfghhkk
If anyone seems to know or has seen one,please tell me,nanti I boleh kenyit2 mata dengan dia.okay?cun.
Though tadi amar kata dia dah ada gf,but then I did a massive research about it,okay i lied i just typed in 'lucas piazon girlfriend' on google then everything pretty much came out,so i found out dorg dah break up okay.fuhhh *lapdahi
He probably breaks up with her so he can date me.harharhar.

Totally unrelated,tp I nak gcs winter melon tea :( hmm hmmm.

Okay night.love you piazon hahahahahahahhahahaha k.bye

Sunday, December 23, 2012

rant

tengah marah ni.erghh.macam bengang.
sekarang ni tengah ada trend orang dok tweet2 pasal life,like they know very well about it.
padahal yang postnya budak2 yang macam baru nak kenal erti hidup.yang tak kenal lagi erti susah bagai kehidupan ni bagai.
bajet kau dah tahu semua pasal perempuan,lelaki,hardships blabla.seriously,what the hell?
kau nak followers ke?
i have no idea why this makes me so mad,it just does okay.and i will gladly give them a slap in their face with a table,maybe,so maybe some sense masuk sikit kepa dorang tu.
NO,you dont know everything so stop acting like you do.geli tahu tak.erghhhh.

examples :

1.Jangan Percayakan perempuan ni Sangat. Perempuan Seorang penipu. Nak tahu kenapa? Bila dia sedang nangis dia tetap cakap dia "Okay" See? :')
this was tweeted by a guy.
macam what the hell.you know nothing.shut up.kau pondan ke?lantak ah betul ke tak but no just no okay.
kau takyah nak bajet caring bagai la.erghhh.kau tu baru belas2,ntah dah baligh belum.

k this post sampai sini je.bcos i no longer mad.chelsea just made me so happy.
i didnt watch the game bcos tadi ayah tengok tv,then lagipun chelsea asyik seri la kalah la recently.
and i had no idea,my boy Piazon main.ahhh IM SO STUPID.benci benci.i should have watched it from the start.sorry chelsea for not being a good supporter.

anyway,we scored 8 goals.im so proud of you the blues

Typical Nabila 2

hai assalamualaikum
tadi kannnnnnnn kita kannnnnnn juaaal kannnn TAKOYAKI!hehe
k actually no,i just sat around eating the takos the others made sebab i takde skills buat tako bagai ni..ciss.
so i did my favourite routine,makan,dan beli makanan from oher booths.pegh rojak habis ayat.
oh tadi i makan rojak buah.sedap!


ni ha yang kita buat.tapi makan sendiri sebab hitam shikit then terlebih garing.wkwkwk

okay.done with introduction.hahahaha panjang tak hengat.

okay so tadi lepas jual2 tamat,balik lerww,jalan kaki,tak leh naik kereta sobs sobsssss.

jalan jalan jalan tenenenenene jalan jalan dan jalan tiba2 screeeeeeeeeeettt

*stops*

"oh shit oh shit oh shit anjing" diriku bermonolog.
"eh bukan anjing,anjings.oh no oh no"diriku berterusan bermonolog.

I sebagai ketua ekspidisi,pandang belakang then kata dekat adik,Syahirah anyway congrats for your straights As me so proud of you, & alia,cousin 
"anjing wooo wooooo.stop stop"

we froze for a few mins.sumpah takut wa cakap lu,macam jumpa singa.harhar.macam tak pernah duduk oversea tu yang tak paham tu.hahahah

then sedar2 je syahirah dengan alia dah kedepan.syahirah memang dah jauh terus dah.
i literally didnt take a step forward.takutttt takut.dah la ada 4.tau tak?then sekor tu tengok i.macam apahal ada masalah dengan aku ke?hahahahahahahahahaha eleh bajet hero plak ye kau nabila sekarang

then ada la satu makhluk Allah,lelaki,tengah main tendang bola sorang2.

then i,unashamedly,tunjuk gesture suruh datang sini then kata kat dia "anjing,takut"
okay,bayangkan suara orang yang sangat takut cakap macam tu.
Yes,you just imagined me time tadi.hahahahaha menggelabah je kan

i panggil dengan harapan dia datang & halau la anjing2 itu,tapi dia just duduk situ then cakap lalu je,okay nanti.ceh
then ada budak mana  ntah lalu selamba je.menyampah tengok.berlagak.booooooooooo

so i dengan keberanian yang tinggi,jalan slow2,tapi taknak tengok belakang,suruh alia tengok.
serius macam takut sangat.macam kena kejar dengan pembunuh upahan ke apa.ahaha

then masa lalu depan lelaki tu,malu gila ya Allah.confirm dia gelak tadi
nabila ni pergi buat drama swasta plak.
tapi bila fikir balik,serius lawak.kitorg gelak macam orang gila.haha
tp rasa macam nak tumbuk diri sendiri pun ada sambil kata 
"kau ni apahal nabila?"
 k bye




Typical Nabila 1

harharhar

Monday, December 10, 2012

Hmm

I feel sick.badan rasa lemah2.
My eyes feel heavy.
Got headache too.

Nak demam ke ni?
Maybe sebab cuaca Arau ni kot.
Maybe i shouldnt go to class today.hmm


















Just kidding.memang malas nak p kelas sebenarnya.hujan plak tu,tidur best ni.wkwkwk.
Wahai classmates ku,macam mana kelas?HAHAHAHAH
Best oh katil nisa ni.

Here,a pic of me dan kakak

Monday, December 3, 2012

I miss ibu so much.

I dont wanna be here.in Arau.nak balik.

I need a rest button.

I am depressed.penat.

Sunday, December 2, 2012

Im back in Arau beachesssss

Hai. Assalamualaikum.
Right now,tengah type di atas katil di Dahlia 2 di Uitm Arau.
Soooo,got new roomates.hoping roomates sekarang as awesome as roomates tahun lepas.
Tadi p dinner with zareen,mira,timah,syazaa!harap2 even now bilik jauh2 kitorg still sama2 macam dulu.
Serious penat gila ni hmmm tapi tak boleh tidur.

Esok ada kelas.

Arghhh.

Malas.
Tapi nasib baik pukul 9.
I miss Setiawangsa.
Okay better get some sleep.night!