Tuesday, November 27, 2012

AQuickConfession

I taktau macam mana nak alih gambar tu.haihhhzzz

Catching up?

Err hai again?since i cant sleep,dan terasa sangat rajin,i shall update about my life to guys.ehehe.macam artis.

So,
1.in few more days saya akan masuk sem 2.ohnosss ohnosss.
2.i have gained weight.
3.lost my ibu in Sept.al-fatihah
4.ada phone baru.hahahah.sedang update guna benda alah ni.TECHNOLOGY.
5.saya dapar dean list.hak alah minah ni kecoh gila,siap nak update.ehhh suka hati la,pointer aku,blog aku.hak alah hak alah.
K sakai.hahaha.
6.met some really nice people in Arau.
7.taknak balik arau.still nak bermalasan di atas katil.oh my katil.
8.DAH ADA TRILOGY LORD OF THE RINGS ON MY LAPTOP.IM SO AWESOME.
9.kulit dah macam sakai,kena hama kucing.damn you bella.
10.adik saya dapat 5a.hai darwis
11.sejak2 ni selalu rasa empty and kinda lost.
12.feel kinda lonely too.sobsss sobss *lap hingus
13.anddddd still single.tengah tunggu lucas piazon datang meminang.

K malas nak pikiaq dah.bye

4am

Hai assalamualaikum.

It's 4 am already.cant sleep. Bukak twitter,so many happy couples tweet about their love life.
This.is.so.depressing.
Takpe.i still have friends.awesome friends.




Bosannya post ni.berbulan2 tak update,ni yang kau nak tulis nabila?! Hahahahha bye