Sunday, July 8, 2012

Kangaq -> Kuala Perlis -> Arau (Arau Mari Epsd 2)


hai assalamualaikum.nampak tak permainan title tu?bajet2 macam dah utaqa sangat.ehem.ahhahaa.yang 'q' tu kene dengung2 sikit ye adik2.eceh.

ni sebenarnya entry basi ni,sebab benda ni jadi 1 week after mds.memang lama gila la kan.lagipun memang kena update sebab nanti cerita2 seterusnya memang akan ada muka orang yang sama je dalam post ni.hahaha.k ayat macam terabur sikit.





okay sebenarnya macam tak sure macam mana boleh haritu nak keluar.tapi tiba2 je dah keluar dengan dorang.hahaha.
so memang kenal mira time mds.penah duduk sama2 berapa kali tah.then dia pun satu aras kitorang.so janji la nak keluar dengan dia.kita bwak roomate kita syaza.mira bwak roomate dia,zareen dengan fatimah.tapi yang peliknya,bila fikir balik tak ingat samada kenal zareen time haritu ke apa.dia macam otak confused2 sikit.hahaa.tapi kitorang ngam la time jumpa.tu yang penting.hahah


so mula2 kitorang main bowling dekat the store kangaq.dia takda la standard wwm bowling sangat.tapi boleh la nak main kat situ.tapi lane dia cacat gila.haha.macam bola tu dah nak masuk longkang dah.then tiba2 boleh masuk balik kena most of the pins.ahahha.oh time kat bowling tu la jumpa geng mrsm mira.syahrul dengan abe yum.

oh before tu kitorang makan kat kfc.burger dia keras gila.hahahahaha.okay.



then lepas tu kitorang gerak pergi kuala perlis.duduk2 je.kita dengan zareen tangkap gambar.then tu je la terus gerak arau.kitorang ada buat something gila sikit otw nak pergi arau tu,tapi terpaksa dirahsiakan.ahhahaha.
kitorang pergi cmart,arau.dekat sini cmart ni la paling gah dan maju la.ala ala giant la kot.sini ada tempat karoeke tu yang wuu wuuu sikit.ahahha.oh kitorang pun karoeke la ramai2 tu je la.then balik.hheheeh.memang sini takde benda sangat la.mcdonalds takde,subway takde,starbucks takde,cinema pun takde.haha

okay tu je.ahhaha.tapi now ila,syaza,zareen,fatimah dengan mira still rapat.tiap2 malam tidur satu bilik.hahatadi pun mandi ramai2 pukul 11.comel tak comel tak?hahaha.oh dan kami gila stickers.ahha

okay next entry pasal pegi aloq staq plak dengan classmates kita wuu ;p

No comments: