Friday, May 25, 2012

Pointless


hai assalamualaikum.this is a pointless post.beware tett tett teettt.apakah.okay mari test guna i.heh.baru glamour bro.

hai.okay dah cakap tadi.takpe.
sebenarnya taktau nak post apa.ada je benda nak dipost.tapi malasss.
tapi nanti nak post jumpa ex skjbians dgn ex5amanah-ers.pun bolehh.haha.itu pasti buat.
sebab macam highlights events yang pernah pergi.paham tak?alaaa kan nanti bila kita ingat balik,macamm ahhh good memories.paham kan?good *tepuk kepala secara keibuan*

okay nampak tak ke pointless-an nya?

haihh.malasnya nak siapkan barang.

iklan.

okay.kalau pergi kaoreke kan,lagu wajib I ialah *drumrolls*

1.salam untuk kekasih -nadia
2.aleeya mysara -mamat (just added.haha)
3.janjiku -sofaz (just added)
4.because of you -kelly clarkson
5.rela -inka christie
6.bring me to life -evanescene
7.i dont wanna miss a thing -aerosmith.
8.sembilu -ella
9.mr. brightside - the killers.
10.indah lelapku -izwan pilus (just added)

okay maybe ada yang lupa.okay dengan ini,I,Nabila ingin mngucapkan terima kasih kepada ibu saya,Shuhada,afzal,epy,almu,iqmal kerana mengenalkan kebanyakkan lagu2 ini.
tapi lagu2 ini juga la menyebabkan family I tak suka ajak I ke karoeke.sebab weollss contorl mic youollss <--tiru ibu.

perasan tak banyak lagu tinggi2?sebab saya bajet dapat tarik.hahaha.lagipun fun.setengah lagu yg low ni tak fun.

itu sahaja laa laah nye pun kot.hahaha.

saya akhiri post ini dengan video censored.hahaha okay tipu.hayati lah.HAHAHAHAHAH.
video

tak kenal dorang.byee

No comments: