Sunday, May 20, 2012

Blogging


hai assalamualaikum,
kita dah tukar kita punya blog nampak tak ?hahaha.
k padahal minta syahira buatkan.serious tak tahu nak editblog bagai ni.sadiss.
dia siap gelak kita google 'macam mana nak tengahkan header' -.-'
saya dan IT memang tak ngam sangat la.hahah.macam mana la nanti nak buat sistem kawalan perakaunan ni.haih

okay.now dah kemas2 kan barang.nak check blog esah,sebab dia bagi link semua haritu.thanks esah.muah muah.

taktahu la nak cakap excited ke nervous ke taknak pergi ke.macam bercampur baur.
tapi tanya cousin yang ex student di Arau,dia kita memang best gila sana.bilik besar semua.so macam tak sabar.lagipun boleh pergi langkawi penang semua hihi

nak minta ayah broadband haha.kbye

No comments: