Monday, May 28, 2012

If.

if you somehow know the date you're going to die,

Would you spend the rest of your life living in fear?

Or would you enjoy your life to the fullest?

Friday, May 25, 2012

Pointless


hai assalamualaikum.this is a pointless post.beware tett tett teettt.apakah.okay mari test guna i.heh.baru glamour bro.

hai.okay dah cakap tadi.takpe.
sebenarnya taktau nak post apa.ada je benda nak dipost.tapi malasss.
tapi nanti nak post jumpa ex skjbians dgn ex5amanah-ers.pun bolehh.haha.itu pasti buat.
sebab macam highlights events yang pernah pergi.paham tak?alaaa kan nanti bila kita ingat balik,macamm ahhh good memories.paham kan?good *tepuk kepala secara keibuan*

okay nampak tak ke pointless-an nya?

haihh.malasnya nak siapkan barang.

iklan.

okay.kalau pergi kaoreke kan,lagu wajib I ialah *drumrolls*

1.salam untuk kekasih -nadia
2.aleeya mysara -mamat (just added.haha)
3.janjiku -sofaz (just added)
4.because of you -kelly clarkson
5.rela -inka christie
6.bring me to life -evanescene
7.i dont wanna miss a thing -aerosmith.
8.sembilu -ella
9.mr. brightside - the killers.
10.indah lelapku -izwan pilus (just added)

okay maybe ada yang lupa.okay dengan ini,I,Nabila ingin mngucapkan terima kasih kepada ibu saya,Shuhada,afzal,epy,almu,iqmal kerana mengenalkan kebanyakkan lagu2 ini.
tapi lagu2 ini juga la menyebabkan family I tak suka ajak I ke karoeke.sebab weollss contorl mic youollss <--tiru ibu.

perasan tak banyak lagu tinggi2?sebab saya bajet dapat tarik.hahaha.lagipun fun.setengah lagu yg low ni tak fun.

itu sahaja laa laah nye pun kot.hahaha.

saya akhiri post ini dengan video censored.hahaha okay tipu.hayati lah.HAHAHAHAHAH.
video

tak kenal dorang.byee

Sunday, May 20, 2012

Blogging


hai assalamualaikum,
kita dah tukar kita punya blog nampak tak ?hahaha.
k padahal minta syahira buatkan.serious tak tahu nak editblog bagai ni.sadiss.
dia siap gelak kita google 'macam mana nak tengahkan header' -.-'
saya dan IT memang tak ngam sangat la.hahah.macam mana la nanti nak buat sistem kawalan perakaunan ni.haih

okay.now dah kemas2 kan barang.nak check blog esah,sebab dia bagi link semua haritu.thanks esah.muah muah.

taktahu la nak cakap excited ke nervous ke taknak pergi ke.macam bercampur baur.
tapi tanya cousin yang ex student di Arau,dia kita memang best gila sana.bilik besar semua.so macam tak sabar.lagipun boleh pergi langkawi penang semua hihi

nak minta ayah broadband haha.kbye

Thursday, May 17, 2012

HELLO ARAU

assalamualaikum.okay kenapakah tittle agak bajet2 macam dah masuk?hahaha.sebenarnya nak cerita preparation la kot.

so mari kita tengok kita to-do-list kita dan apa yang kita dah buat.hehe

1.print surat tawaran,doktor dan sewaktu dengannya.DONE


2.beli baju kurung

3.beli baldi bla bla paham je la bla bla.HALF DONE

4.cerek elektrik.

5.potong rambut.hooooyeerghhh DONE


6.kemas balik.err nanti la :s

7.pack baju

8.basuh baju baru

9.beli bekalan makanan

10.makan makanan yang tidak akan dapat di Arau

11.jumpa kawan sebelum lama tak jumpa.

12.beli baju lagi.


list akan ditambah bye!