Friday, April 6, 2012

shit and stuff


hello wassap homiessssss.ahahaa.okay.gila ah lama gila tak update blog.super malas.muehehehehehe.

so,banyak gila nak update about.okay.spm result.
alhamdullilah,sangat besyukur.BM dapat B wo.HAHAHHAHAHHAHA.keluar kau dari Malaysia!ahah.dan yang paling penting fardhu ain lulus.penting woo,nak kahwin nanti macam mana tak lulus.ahahaha.k.

muka bahagia klcc terbakar takyah kerja.AHHAA
second,klcc terbakar wooooo haritu.woooo woo and i was there.wooo wooo.hahaha.k jakun tahap maksima.it was an awesome lifetime experience la.selalunya training bodoh2 kat sekolah tu kan.so bila dah jadi tu teruja gila2.hahaha.
nak cerita juga pengalaman tu.huh.so time tu tengah break,one hour break.break okay bukan berak.time tengah makan dekat foodcourt lvl 4 tu lampu kecemasan tu kelip2.buat bodoh je la.sbb bende tu happen all the time.gegar sikit ke apa ke.then ingat nak beli dessert,ehem ehem,aiskrim mcd so bergegas ke foodcourt level 2.then turun tengok level 2 berasap.ingat the cook there salah masak ke api besar ke apa ke.then tengok mcd nak tutp.time tu dah mcm wtf is going on kan.then staff cafe milano suruh orang turun semua.okay saya cemas that time.then announcement suruh turun plak keluar,bertambah la nervous.yelaa kita sorang2 kan.naik atas tingkat 3,nak pergi converse.tengok harley davidson dah tutup.budak adidas dah tanya2 kenapa.

muka bahagia siri 2

5 saat sebelum kena tolak dengan uncle.cisss.
then bila masuk converse dorang lekkluuu lekkluuu tengah serve customer.haha.bagitau dorang,dorang baru perasan ada announcement.suruh customer turun.tutup kedai dan keluar.YEAHH!time tu tiba2 dah tak takut,time memang dah teruja gilaa laaa.ahhaha.then duduk luar,lepak2 tejumpa szana,makan cookie beli tadi,lepas sejam baru boleh masuk.then pergi la intai2 chinoz sikit kannn.okay tu je.ehehhe

next,saya dh berhenti kerja di converse.nak focus on driving classes plak.ecehhh ceeehhh.so grown up la you nabila.HAHA
in memory

oh ayah saya sakit haritu.alhamdullilah now dah sihat.
sebenarnya tak masuk hospital pin.ni just nak masukkan air.ayah la yang kata,"ila ambil gambar,pastu letak kat facebook kata ayah saya masuk hospital" errr kroo kroo.ahhaha

oh dan saya tak suka beli milk tea withe pearl the pearl banyak nak mampus.saya suka pearl tapi tak suka kalau ada bayak sangat.tch.

dan saya juga sudah tau macam mana nak main minesweeper.dalam 200+ lebih main hanya 2 kali je menang dalam level advanced aka exper.huh.*flips hair sambil muka bangga + berlagak*


andddd i looooveeeeeeeeeeeee the cream fudge factoy.sedap wooo.omg omg drooling asdfghjkl <--- lap keyboard.hahaha.first time try dengan ahza la haritu.bulan lepas kot?paksa dia.kahkahkah.ni time lain puleksss

k tu je.bye assalamualaikum.
tak sabar nak dapat duit askar bagi.nak beli s2.hehe

No comments: