Thursday, April 26, 2012

Matrikulasi & Tutti Frutti & some other unrelated stuff.


courtesy to kristinandkayla.blogspot.com

Assalamualaikum.
k semalam semua mesti tertanya tanya dan risau kenapa entry before this sangat serius.hahaha.kfine takde sapa tanya.haha.tapi jangan risau bebeh bebeh ku sekalian.kadang2 kita nak time untuk sort things out semua kannn?im completely fine.

Berikutan title dia atas.ye saya dapat matrikulasi tetapi tidak dapat tingkatan 6.tidak tahu la kenapa?

yayyyy!dapat selangor bersama dengan shuhada,shazreena,syafiqah said,suhaimi dan hakim.ohyeahh ohyeahh *bunga api boom boom*tapi tak sure nak pergi tak.tunggu result upu duluuuu.

okay tutti frutti plak.sebenarnya ila takde la fanatik sangat tutti frutti ni,just makan macam2 tu je la.tak paham kenapa orang kata sedap sangat.rasanya bolehlaa sedap.tapi kek lagi sedap (Y) tapi kalau pergi juga mesti mesti mesti ambik TF Tart dengan Strawberry Field.peberet itewww ihikihik.
tapi kalau makan mesti nak berak kan?sebab yoghurt kot.alaa yoghurt kan ada bakteria.eh yeke?rasanyaa.bakteria baik macam tu laaa.hahha.

okay lastlyy nak tunjuk result spm kita.malu nak tunjuk sebenarnya.takut orang kata berlagak semua kan.tapi nak tunjuk jgak!hahaha.tadaaa

kalau percaya taktahu la nak cakap apa.hahaha.cuba tengok nama tu sikit.ahah.nampak tak saya punya komen yang ada unsur unsur kejelesan?hahaha.
sebenarnya ni result kawan sekolah rendah dia.gilaaa laaa.gilaaaa laaaa.haha.benci benci.jom kita tukar result.haha.haritu dia boleh kata bm dia cukup2 makan,ceh ila ingat a- pdahal a+.A+ DIA KATA CUKUP2 MAKAN?
okay saja ambil,sebab nak memberi inspirasi untuk kalahkan dia satu hari.ahahahahahahaahaha.

okay bye!

No comments: