Sunday, March 11, 2012

Post-Mortem



hai assalamualaikum.sebenarnya tak tahu pun apa maksud post mortem tu,tapi nampak cool kan.ala ala kedoktoran sikit.huahuahua.tapi saya rasa macam akibat la.kot kan?

so rasanya akibat bekerja surrounded with shoes saya terjebak dengan satu obsession terhadap kasut.susah woo mau tahan it nafsu nak beli kasut.ahahha.
baru 3 bulan ni dah 5 kasut beli tahun ni.tu pun still counting.argh.hahaha.


January.
kasut vincci 2 shoes for rm70.macam omg omg murahnya must buy this.ahahha.
then ayah belikan nike merah.hehehehe

February.
converse ada SALE kan.so i bought this shoe yang ada 70% off ni.rm40 ringgit lebih kot.

then tetiba sampai plak classic navy high top.tak sah la kan tak ada yang classic.then ntah macam mana TERbeli.hewhewhehwww


then tadi pergi stadium.wuuu dorang tengah ada sale.so tadi dah target satu vans warna purple :3 in love with it

so mesti beli tu gaji bulan depan.tapi taktau lagi,hati dah tak tahan tengok basic black jack purcell.arghhh.hahaha.how about we buy both.



then ada kasut sail ni.ringan gila.tapi takde size.afiq macam berminat je.ahhaa.



oh then the other day,saya pergi website converse,then design kasut,.cantik tak?HAHAHHAHA.fuhhh boleh jadi designer kasut ni.hire la saya hire la,hahaha



then semalam ada julius,paul the frank tu punya monyet datang.ada grand opening apa ntah.nak ambik gamba dengan dia,tapi taktau nak suruh sapa kan.


okay tu je,bye.

p/s:red converse sweater?checked.

No comments: