Thursday, March 1, 2012

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn

hai asaalamualaikum.sebenarnya malu nak join sebab tak ditag oleh sesiapa pun.tengok kat blog si ain husna.saya berkenan tengok pecil case tu.comel la,polka ndot tu.wuuu.
oleh itu,

so yeah kenapa saya nak pencilcase tu?sebab ia comel comel comel comel.wuu.hahahaa.cacat.lagipun tak sweet ke orang buat pencilcase just for you?anyoyoyoyooyooyoy.lagipun boleh bawak pergi uni nanti.takyah susah2 beli pencil case.





sebenarnya tak reti nak bubuh banner tu sebab takda code.HAHA.noob kan?dengan semangat pergi cari kat google 'how to link a picture in html' tolonglah lihat kesungguhan saya dalam nak join *bodek.ahahahahaaah

okay tu je.bye

saya tag shu dan syahirah.ahahha

2 comments:

Nur Nazihah Hassan said...

hye awak. .thanx ye sbb sudi join. .gud luck taw. .:D

Nabila Shuairi said...

thank you!