Sunday, February 5, 2012

Lenyap

hai assalamualaikum.

ye ye saya tahu dah lama tak update kan.post ni pon dah berapa lama dah dalam draft.heheheheh.bukan taknak update tapi mcam ntah la.busy kot.hahahahaha.kalau tak busy,malas.ahahhaahhaa.takde idea itu jauh sekali.banyak bende nak cakap ni.

sekarang ni memang tak rasa nak blogging facebooking tweeting youtubing sangat.taktau kenapa.oleh itu post ini akan sum up apa yang telah saya buat baru2 ini.

1.i went to universal studio singapore.wohooooooooooooooooooooooo



dan makan brownies di sana.
daan ala ala tutti frutti di johor.





2.saya dapat gaji bulan january.hihi.900+ alaa

3.dan spend 250+ kepada membelanja family makan.

4.saya pass ujian undang2.heheh

K ini tergantung.malas nak sambung dah.huahua.

Bye.gaji bulan ni mesti sikit.tch

1 comment:

electrony said...

banyaknye gaji ila.psk.. gaji basic brapa ?