Wednesday, February 29, 2012

Saya join contest blog ala tomey-tomey.

ehem.hai assalamualaikum,

OMG OMG AKU MASUK CONTEST.omg omgg.ahhahaha.esah sila berbangga kau dah ambik kedaraan contest aku.huahuahua.

sebenarnya tak berapa faham apa ini contest2 ni,sebab tu tak pernah masuk.
tapi disebabkan ekonomi yang tidak memberangsangkan,i decided to give it a try.eceh.punya tekun baca kene buat apa.
tahap kejakunan level : over 9000


Photobucket


okay.saya tag shu dan syahirah dan sesiapa yang berkenan nak join.k bye.

p/s : tag la lagi kita,tag la lagi.hahahaa

Sunday, February 5, 2012

Lenyap

hai assalamualaikum.

ye ye saya tahu dah lama tak update kan.post ni pon dah berapa lama dah dalam draft.heheheheh.bukan taknak update tapi mcam ntah la.busy kot.hahahahaha.kalau tak busy,malas.ahahhaahhaa.takde idea itu jauh sekali.banyak bende nak cakap ni.

sekarang ni memang tak rasa nak blogging facebooking tweeting youtubing sangat.taktau kenapa.oleh itu post ini akan sum up apa yang telah saya buat baru2 ini.

1.i went to universal studio singapore.wohooooooooooooooooooooooo



dan makan brownies di sana.
daan ala ala tutti frutti di johor.





2.saya dapat gaji bulan january.hihi.900+ alaa

3.dan spend 250+ kepada membelanja family makan.

4.saya pass ujian undang2.heheh

K ini tergantung.malas nak sambung dah.huahua.

Bye.gaji bulan ni mesti sikit.tch