Saturday, January 21, 2012

get well



hai assalamualakum

amboi semangat update tengah tengah malam.yelaaa tengah rajin semua ni ha baik update.
sebenarnya ni entri mengumpat customer tahu.hahaha..
k pada suatu hari.pada 21012012 saya tengah memerhati customer try kasut then tetibe datang ini orang afrca.
die tanya ada tak kasut size 48.kitorang tak ada.memang itu size sagat besar.mana ada orang malaysia pakai itu saiz.so ila cakap la die takde.the biggest size that we have is 12.itu punya tak banyak.
then dia tanya if kitorang follow american and uks size tak.yes we do.
then dia start marah2 kata macam mana follow dorang punya size if takde size 48.
yelaaaaaaaaa.memang la follow tapi ikut standard malays punya kaki la jugak,mana ada melayu pakai saiz 48.kalau ada pun very few.tch

then nak marah2.nak jumpa manager.gilaaa.dah la besar.takut.

huh.


okay.ni cerita lain.hahaahaa.ada baby shoes.tapi dah lama.comel gilaaaa.beli laaaaa.hahaahaha.ada navy,white,pink and red.amboi promote.


afiq demam woooo.kene ketegur rasanya.dan saya ada kucing baru

No comments: