Sunday, January 8, 2012

assalamualaikum,

dah lama tak update kan?biasala wanita bekerjaya selalu busy.HAHAH.geli dengar.elehhh padahal dia la yang cakap dia plak yang geli.

k dah kenapa dengan perenggan itu.mari kita teruskan.forget the past.tetiba.haha

kerja okay.harini cuti.hehehe.
ada budak baru masuk.ahza kot nama dia.

apa apa pun.semalam mimi dan esah datang jenguk saya.then lepas dorang balik,uncle aka mcm boss kata esah macam siti nurhaliza.HAHAHAHA.elok la dua dua namaada siti depan.huehuehue

okay seterusnya.henpong saya macam cacat T.T gambar tak boleh bukak.lagu hilang.bukan hilang sepenihnua.dalam hp ada cuma tak boleh dibuka.tahu?

okay itu je.kalau orang tu baca,saya nak cakap HELLO GENDUT.haha

see ya

No comments: