Tuesday, December 6, 2011

Nabila Shuairi is no longer a school girl!




assalamualaikum.
kelas saya yang sudah dijadikan dewan exam.

k ecehhh.merujuk perkara di atas.yes.saya sudah habis sekolah.hewwhewww.semalam actually.tapi semalam malas nak update.biasa la retis *tangan ke bahu mata ke atas* eh betul ke tu?tibaiiiiiiiiii.ahahha

so paper accounts last semalam.yang terbaiknya time last day la nak period.not funny you senggugut not funny.masa paper 1 wa dah nak menangis jawab paper 1.bukan susah.bolehlah kan.tapi sebab sakit.uhuksss uhuksss.k.haha.then keluar awal.balik rumah.telan panadol.tidur.ahaha.bangun2.pukul 1.45.kertas2 start pukul 2.datang sekolah tepat2 pukul.eleh konon cemas.yelaaa.akaun banyak kot nak kena buat.sooo blablaaaa...

masa sudah tamat.sila letak pen anda sekarang.ewahhh.wohhooo kebaboomm kebomm.haha konon.im breaking up with you spm.bai,dont go look for me.kekekekekkekecoh.ahaha

so selepas itu kami telah melakukan vandalisme.hehehehehehe.maaf cikgu.nak tanda je.hehe.sebagai kenangan

tadaa!tulisan macam haram.haah

maaf cikgu,bukan saya yang buat.ahaha

omg hakim kata ada kerja gaji rm1400.receptionist.me want.k iklan.


i leb you gegurl
then lepas tu lek lek jap dekat kantin makan burger.dorang order mcd time saya balik rumah jap :(

okay itu aja.karang nak post pasal harini.ahaha.see you again in the next entry.selamat merdeka eberibodi.

1 comment:

SCHU HOHOHO said...

Tulisan mcm haram? woii. ada tulisan aku di situ. tau takkk