Tuesday, December 20, 2011

minum tak basah tekak,makan tak kenyang


hai assalamualaikum,
eceeehhh nabila,tajuk macam jatuh cinta.kahkahkah.
takdelahh sebenarnya mulut ada ulcer.apa nama tak glamer dia.mulut ikan ea?ke muncung ikan.tak ingat ah.yang sure ada ikan2 belakang.kesiaannn saya.nak makan susah wooo.tapi yang pelik bila sakit mulut ni.nafsu makan membuak2.bukan memang macam tu ke?har har har.

ya allah,bisingnya adik aku main dram ni.pening dah kepala.aku tumbuk gak dia ni.

dua hari lepas ada misi cari kerja dengan shu.hew hew hew
so isnin pergi cari kat wangsa walk mall.satu tempat tu la kitorang tawaf nak cari kerja.
tapi satu pon tak call.haih.TAK CUKUP MENAWAN KE KITORANG NI.ktibatiba.ahahha
then semalam pergi cari kat klcc.dengan harapan sangkut la kat petrosains atau aquaria.tapi memang macam tak dapat je.then round2 la area klcc tu cari kerja.
then masuk kedai converse.ntah macam mana tetiba dapat terus.hahahaha.
start jumaat ni.hehe.tapi afiq macam tak suka saja.jauh katanya.suka over.parents kita okay je.ahaha
tapi kalau ada offer lain,akan dipertimbangkan.ecehhh.hahahaa

harini nak masak apa eaaaaaaaa.hahahaha.omahgad nabila rajinnya awak.kahkah

now misi mencari kerja untuk shu plak!hoyeahh!

kbai semua.

No comments: