Friday, December 23, 2011

converse

hai assalamualaikum,

harini saya start jadi wanita bekerjaya.hehehehehe.
cehh.konon cakap macam jadi peguam ke akauntan ke.hahaha
k saya saya kerja kat converse.
penat.
sakit kaki.
sakit belakang.
hahaha.biasala first time kerja.tapi best la jgak.pekerja lain semua baik.

banyak tengok ragam customers yang lain2 macam perangainya.hahahaa.
contohnya tadi ada satu japanese ni tanya 'different style' tp ntah english pelik2 sikit dia kata 'ifen tail' lebih kurang macam tu la.
aku dah pelik2 dah apa dia ni cakap.hahaa.lama2 tu dapat tangkap la.

tapi tadi makan sorang2.sebab rehat ikut turn kan.tian iterwww.poreber alone.yeahhhh!hhahaa.esok nak makan apa ea?ahaha

lambatnya nak dapat gaji.kahkahkah.

shu tadi caring oh.terharu.iloveyou.muahmuah.

then tadi ada orang tu cakap macam keling menyampah.

k tu je la.bye.semangat update.huahuahua

No comments: