Saturday, December 31, 2011

31122011


hai assalamualaikum,
last day yeah.for 2011.sedih je.nak tua dah ai ni.
eh btw tu gambar kat tempat kerja.ecececehhh.hahaa.motif ambil gambar tu sebenarnya sebab dapat tag baru.yes yes!hihi.selalu berebut dengan aboi.then kalah then kena pakai uncle punya yang takde sapa nak pakai then kena sakat dengan semua orang sebab pakai uncle punya saya sedih.now aboi stop rasa bosan2 plak tapi ian takde saya sgt happy dia agak creepy.paham?ahahahaha

esok dapat gaji.so macam omg omg nak beli apa nanti.ahahahah

so new year ea?
apakah my new year resolutions?hmm
entahlahhh.nanti fikir.malas huahuahua.ni pun update sebab tengok esah update pasal new year then kita pun macam teruja2 nak update.pengaruh rakan sebaya.

banyak juga la memories untuk 2011 ni.contohnyaaa:
-spm.wohhhooooo.benda paling besar.besar punyyyyeeeeeeeeee.
-habis sekolah.derrrrrrrr mesti le derrr dah habis spm derrrrr.ahaha.k
-bekerjaya.ecehhh ecehhh.ayat nak hebak hebak jeee kan.
-banyak jumpa kawan baru.hihi

k lain malas fikir.malam ni ada family gathering.insyaAllah will update about that one nanti.k babai.selamat bergembira.jaga tingkah laku.jangan buat tak senonoh.heh.haha.k boi boi!

No comments: