Thursday, November 3, 2011

har har

sekarang dah asyik fikir spm je.
sampai tadi buat lawak ngan adik beradik pun keluar fakta sejarah.har har harrrrr

ada coklat hersheys kat fridge.then takde sapa makan sebab dah berzaman kat situ.
then saya jawab la macam dari zaman mesopotamia lagi.antara tamadun terawal di dunia.
k dorang tak gelak dan tak paham.memang macam tak kelakar pun.but i still think im one hilarious madafaka.heh.haha

patutnya kita patut dah figure out nak jadi apa bila dah besar nanti.lagi lagi dah tinggal berapa hari je ni.tapi still taktau laaa.aiyoo.
i guess i just do whatever life leads me to la.


kbai

No comments: