Monday, November 28, 2011

28112011


hai assalamualaikum eberibodibuilder :D

tadi kita baru check nuffnang kita.dah ada 80 posen.fuyohhhh.HAHAHHAHAH

k.merujuk kepada entry di bawah.kita dah tau dah apa nama website yg kita cari tu.hehehehee.hebak hebakkkk

k so semlam tidur rumah wan.then tadi bosanbosan kakti ajak pergi makan spaghetti kat food court klcc tu.then terus balik.semangat tak?yeee semangat saya tahu.hahahahah.dah la hujan2 sanggup kami redahi.hohohohoohoh




oh dan kawan kawan,saya sudah menang plant vs zombies.its okay its okay.no need to tepuk bagai.pleaseee.hahahahaha.and gambar tu bukan gamba game yang saya main.saya takde la sehebat tu T.T saja bagi korang macam,wooowwww nabila you so hebat omg omg.

k babai.xxzz

No comments: