Monday, November 28, 2011

28112011


hai assalamualaikum eberibodibuilder :D

tadi kita baru check nuffnang kita.dah ada 80 posen.fuyohhhh.HAHAHHAHAH

k.merujuk kepada entry di bawah.kita dah tau dah apa nama website yg kita cari tu.hehehehee.hebak hebakkkk

k so semlam tidur rumah wan.then tadi bosanbosan kakti ajak pergi makan spaghetti kat food court klcc tu.then terus balik.semangat tak?yeee semangat saya tahu.hahahahah.dah la hujan2 sanggup kami redahi.hohohohoohoh




oh dan kawan kawan,saya sudah menang plant vs zombies.its okay its okay.no need to tepuk bagai.pleaseee.hahahahaha.and gambar tu bukan gamba game yang saya main.saya takde la sehebat tu T.T saja bagi korang macam,wooowwww nabila you so hebat omg omg.

k babai.xxzz

Sunday, November 27, 2011

plant VS zombies

haiiiiiiiiiiiiii nak tauuuu taakkk.kitaaaa kannn mengangg kan dahhhh kan PLANT VS ZOMBIES.please no need nak tepuk tangan semua.takpe its okayy.hhahhaahahahaha

plant VS zombies

haiiiiiiiiiiiiii nak tauuuu taakkk.kitaaaa kannn mengangg kan dahhhh kan PLANT VS ZOMBIES.please no need nak tepuk tangan semua.takpe its okayy.hhahhaahahahaha

Saturday, November 26, 2011

27112011



*bunyi cengekerik*
ITS OKAY PEOPLE BLOG SAYA MASIH BERFUNGSI.hahhaha,kecohhh laaa luu.

wadehell wadehell.otak tengah serabai.
wehh sapa tau site yang boleh tengok movie,tv drama semua tu?ahhhhhhhhhhhhhh lupaaaa.whyyy wehh whyy.sakit otak aku fikir.semangat aku tanya amar.then die pun lupa !@##$$%%^&*


k lantaklah

okay.assalamualaikum :)
pendahuluan yang aneh kan?takpee.saja bagi auwmm auwwm sikit entry.kahkahkah.
ni sebenanya semangat nak buat nak buat new entry sebab tengok esah ngan jannahtotot update.pencetus semangat konon.hahaha.k semangat aku google macam mana nak link kan orang.zaman mespes tahu lerwwww.

k aku lupa apa bende aku nak bebel.tch

k takpe la.still tak ingat T.T mari kita bebel tanpa motif.
oh saya tinggal 2 paper.perdagangan and akaun.wuhuuuuuuuu.
last paper on 5th december *shuffling* hehehehehe

k otak blank.adios kamu semuaaaa.


__________________________________________________________
k saya dah ingat.hahahahahahahahhaa.
saya masuk seminar maths clinic.then made some new friendsss.weee*fireworks*
tapi yang sedihnya,time last jumpa tu.last class addmath.lupa nak babai2 sebab ayah dah sampai.me izz sadd.tapi takpee.ada sesetengah tu add kat facebook.hikhok.k tu je
adiosss againn muchos graciasss

Thursday, November 3, 2011

har har

sekarang dah asyik fikir spm je.
sampai tadi buat lawak ngan adik beradik pun keluar fakta sejarah.har har harrrrr

ada coklat hersheys kat fridge.then takde sapa makan sebab dah berzaman kat situ.
then saya jawab la macam dari zaman mesopotamia lagi.antara tamadun terawal di dunia.
k dorang tak gelak dan tak paham.memang macam tak kelakar pun.but i still think im one hilarious madafaka.heh.haha

patutnya kita patut dah figure out nak jadi apa bila dah besar nanti.lagi lagi dah tinggal berapa hari je ni.tapi still taktau laaa.aiyoo.
i guess i just do whatever life leads me to la.


kbai

Tuesday, November 1, 2011

PREP

hai assalamualaikum
nak buat satu pengumuman ni.i have stopped pereeepppp.sila terkejut.hahaa.k takyah terkejut pun takpeee.
so semalam last dayyy.agak sedih la,lama kot tuisyen situ.dari dicember tahun lepasss.
banyak gila ah kenangan kat prep ni.haiyaaa.dah la semalam balik awal.tak sempat nak babai2.

:')
masa agak mula2 jumpa.
akan merindui mereka.
abang sado.



memang dorang dah macam family jgak la.babai