Wednesday, October 26, 2011

POKE


assalamualaikum,
apa menatang poke kat fesbuk ni sebenarnya?aku was was ah dengan kegunaan dia.
macam kalau lelaki poke kita tu dia nak ngorat ke apa?HAHAHA.ke macam tegur-tegur hello tapi dalam bahasa isyarat.adakahhhh

then kalau perempuan poke kita tu kenapa?die nak kawan ke apa.ila haritu syak yang kalau dia poke tu macam ajak gaduh tarik-tarik rambut la.then kalau kita poke balik tu kira macam kita cakap 'k deal.jumpa aku kat luar esok' haha.well biasalaaa girlss and their dramass *tangan kanan naik ke atas ala ala diva*

k sekian cerita itu.harini ila tak study pun.pergi beli barang,then buat kek,then pergi rumah pakcik.balik rumah dah ngantuk.yesss,i know i should sacrifice my sleeping by now,tapi.. ahhh payah ah.grrr

eh seperti yang anda tahu.saya dah bergraduasi.2 minggu lepas kalau tak silap.best :) nanti ila cerita,walaupun tu cerita lama.hehe

selamat deepavali,ku akhiri karangan ku ini.kah kah kah
assalamualaikum.

No comments: