Saturday, October 29, 2011

BROWNIES

tadi kannnn sayaaa kannn buattt kannn BROWNIESSS! yayyy
sila excited.ewahh ewahhh.hahahaha


k ni ambil dari tumblr.sebab tadi tak ambil gambar.

then semua orang kata sedap.heheheheheheheheheh.ibu kata macam kata kedai.
saya syak saya ada bakat terpendam dalam bidang buat kek ni.hihihi

then tadi semangat bagi shu ngan afiq rasa.they too kata sedap.hehehehe.


tadi kan pak lang belanja cheesy pizzas.wuhuuuu.

modul akaun tak siap lagi.wa stress bro.esok memang kene pulun habiskan buat
k tu je.bai assalamualaikum

Wednesday, October 26, 2011

akaun

quick update.
seriusss banyak homework akaun.banyak gilaaaaa.ni macam modul la.then cikgu bagi hari untuk siapakan..banyaaakkk gilaa wehhh.
tapi buat je laaa.hehehehe

tapi yang rabu tak buat lagi.so harini kena siapakan yang hari khamis dan rabu.
tapi cikgu kata kalau siap satu modul tu,kira dah bersedia la nak ambil paper akaun.heheh

eh ni kita nak pergi buka akaun ptpn ni.hihihih.rasa dewasaaaa.HAHAHA


k bai.assalamualaikum.

POKE


assalamualaikum,
apa menatang poke kat fesbuk ni sebenarnya?aku was was ah dengan kegunaan dia.
macam kalau lelaki poke kita tu dia nak ngorat ke apa?HAHAHA.ke macam tegur-tegur hello tapi dalam bahasa isyarat.adakahhhh

then kalau perempuan poke kita tu kenapa?die nak kawan ke apa.ila haritu syak yang kalau dia poke tu macam ajak gaduh tarik-tarik rambut la.then kalau kita poke balik tu kira macam kita cakap 'k deal.jumpa aku kat luar esok' haha.well biasalaaa girlss and their dramass *tangan kanan naik ke atas ala ala diva*

k sekian cerita itu.harini ila tak study pun.pergi beli barang,then buat kek,then pergi rumah pakcik.balik rumah dah ngantuk.yesss,i know i should sacrifice my sleeping by now,tapi.. ahhh payah ah.grrr

eh seperti yang anda tahu.saya dah bergraduasi.2 minggu lepas kalau tak silap.best :) nanti ila cerita,walaupun tu cerita lama.hehe

selamat deepavali,ku akhiri karangan ku ini.kah kah kah
assalamualaikum.

Tuesday, October 11, 2011

sedap doh

http://www.reverbnation.com/play_now/song_1741786

Saturday, October 8, 2011

35

channn maaliichann oi oi.hahahaha.k tetibeeeee.

hai assalamualaikum.tak jawab dosaa.heh heh hehh

guess what im doing?
STUDYINGGG STUDYINGGG.ahaahaha
study agama.tapi buku agama hilang kan,terpaksa lerwww tengok kat internet.

tadaaaa


rajin kannn.heheheee
k laahhh.karang update lagi.kot.babai

Monday, October 3, 2011

matrikulasi

hai assalamualaikum.usb wa masih hilang.demmmm~

tapi just nak cakap,wa dah apply matrikulasi.hikssshikssss *gelak gedik*

k aku taktau kenapa gambar kecik T.T


mula2 apply kat selangor,negeri sembilan & melaka.
then ramai kawan kata negeri sembilan punya tak berapa bagus la ape laa.so tukar ke perak
lagipun ayah suruh kat perak,sebab kg kat sana kann.
mumu pun sibuk suruh tukar sana.sebokkk je.hahaha


tu je kbaiiii