Saturday, September 10, 2011

when it rains

hello assalamualaikum.
abaikan tittle post ini.saja feeling2 lagu paramore sikit.hahahah
tapi perasan tak sekarang asyik hujan je?elok la kannnn

dah lama tak update blog ni.wuuu.minggu trial la katakan ni.
ni pun tak sedar diri nak online.

usb wa hilang lagi.demm.adik wa la ni letak rata2.aiyooo ammaaa appaaa.hahaha.

esok papers addmath.i know im supposed to be studying right now.tapi.errr karang la.hahaha

oh semalam pergi la open house rumah hairi.lama gak la duduk situ.sembang2 pumpang pumpang bertepuk tampar bagai dalam 3 jam la.memang dasar tak reti malu.ahahahahahah.
memang nak bla awal,sebab nak pergi rumah amalina plak.tapi dorang kata amalina nak pergi rumah hairi plak.so tak jadi laaa.

then pergi rumah bob plak.tapi time tu hujan so terpaksa pinjam payung rumah hairi.
so ila ngan shu pu n terpaksa meredahi hujan nak cari teksi.nasib baik jumpa.
dah sampai rumah bob,dah bayar teksi bagai.dah keluar.baru perasan...tertinggal payung hairi dalam teksi!aiyoookkkk.hahahaha.dengan nebesnyaaaa call la hairi.tapi kitorang memang nak ganti la.hahaha

lagi 2 minggu ila buat openhouse kot.nantikannnn.haha

k bye assalamualaikum.

No comments: