Wednesday, September 14, 2011

Hari yang indah

Haha.dan dan hari yang indah.saja update tajuk feeling2 karangan bm sikit.

Kalau nak update je mesti macam blank tibe2.lidah ku kelu tetibe.haha.ecehceh.dah kata dah bm ila makin hebat woo fewit.

Harini tak tidur petang.demm i feel so awesome.and tired.serius DOH.haha.wempit sikit.tadi balik pukul 4 ada kelas addmaths =.=
Wa baru je nak rehat rehat.nak lek luu lekluu kita tido sat.hahah.serius weh.apahal aku macam wempit ni.HAHAH

Tadi ada exam akaun.rasa nak menangis.k tipu.wa tough,tak main ah nangis ni.tak macho.heh
Tapi memang susah ah.especially perkongsian.argh.semua calon spm muka kecewa je lepas habis tu.

Tapi now tinggal 1 subject je la.perdagangan,which is on monday next week.boleh la rehat jap ye dak.
Lepas trial ni ila nak berhibur selama seminggu.hehe.then pulun la belajar la after that.haha.semangat je,tapi tak buat gak!haha

Td ila blanja ibu domino.wuuu.dah bau dah bau syurga *tetibe.hahaha
K ni entry pointless.hihi

A comel.kbai.teka la.haha

1 comment:

SCHU HOHOHO said...

lu nak gua sebut nama ke? hahahaha