Thursday, September 29, 2011

48

dah jarang update kan?sebab usb tak ingat letak mana T.T
lagipun nak SPM dah kan.ececeh padahal takda la blaja teruk sangat.haha
macam mana nak khatam 9 subjek ni :s

Monday, September 26, 2011

hai

hai.saya sedih.
kadang-kadang rasa macam takde point belajar sungguh,then result still teruk.haih.

usb still hilang.


tiada mood

teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttt.


spm is killing me.

babai.

Sunday, September 18, 2011

haih.

again and again.
b
e
n
c
i

ishhhhh.

Wednesday, September 14, 2011

Hari yang indah

Haha.dan dan hari yang indah.saja update tajuk feeling2 karangan bm sikit.

Kalau nak update je mesti macam blank tibe2.lidah ku kelu tetibe.haha.ecehceh.dah kata dah bm ila makin hebat woo fewit.

Harini tak tidur petang.demm i feel so awesome.and tired.serius DOH.haha.wempit sikit.tadi balik pukul 4 ada kelas addmaths =.=
Wa baru je nak rehat rehat.nak lek luu lekluu kita tido sat.hahah.serius weh.apahal aku macam wempit ni.HAHAH

Tadi ada exam akaun.rasa nak menangis.k tipu.wa tough,tak main ah nangis ni.tak macho.heh
Tapi memang susah ah.especially perkongsian.argh.semua calon spm muka kecewa je lepas habis tu.

Tapi now tinggal 1 subject je la.perdagangan,which is on monday next week.boleh la rehat jap ye dak.
Lepas trial ni ila nak berhibur selama seminggu.hehe.then pulun la belajar la after that.haha.semangat je,tapi tak buat gak!haha

Td ila blanja ibu domino.wuuu.dah bau dah bau syurga *tetibe.hahaha
K ni entry pointless.hihi

A comel.kbai.teka la.haha

Saturday, September 10, 2011

when it rains

hello assalamualaikum.
abaikan tittle post ini.saja feeling2 lagu paramore sikit.hahahah
tapi perasan tak sekarang asyik hujan je?elok la kannnn

dah lama tak update blog ni.wuuu.minggu trial la katakan ni.
ni pun tak sedar diri nak online.

usb wa hilang lagi.demm.adik wa la ni letak rata2.aiyooo ammaaa appaaa.hahaha.

esok papers addmath.i know im supposed to be studying right now.tapi.errr karang la.hahaha

oh semalam pergi la open house rumah hairi.lama gak la duduk situ.sembang2 pumpang pumpang bertepuk tampar bagai dalam 3 jam la.memang dasar tak reti malu.ahahahahahah.
memang nak bla awal,sebab nak pergi rumah amalina plak.tapi dorang kata amalina nak pergi rumah hairi plak.so tak jadi laaa.

then pergi rumah bob plak.tapi time tu hujan so terpaksa pinjam payung rumah hairi.
so ila ngan shu pu n terpaksa meredahi hujan nak cari teksi.nasib baik jumpa.
dah sampai rumah bob,dah bayar teksi bagai.dah keluar.baru perasan...tertinggal payung hairi dalam teksi!aiyoookkkk.hahahaha.dengan nebesnyaaaa call la hairi.tapi kitorang memang nak ganti la.hahaha

lagi 2 minggu ila buat openhouse kot.nantikannnn.haha

k bye assalamualaikum.

Monday, September 5, 2011

ehemzzzzz

hai assalamualaikum,
emmm sebenanyaaaa kann kitaaa kann nak bagitau somthing kannnn.hikhik.k ngada.hahahaa

actually,it's my birthday tomorrow,or err we can say tonight?
6 september wuuuuuu
hahahaha

the bad thing about my birthday this year is that it is during trial.macam apahal kau buat time aku tgh exam.rosak je kegembiraan.hahaha.

Yg good2 nya ialah.it's after raya,so semua orang tengah masyuk la.boleh la bg hadiah.
Then,mmg tak kena tepung la.semua orang sibuk study.yay!

Kbai.

Sunday, September 4, 2011

trial

it's tomorrow.i am dead.