Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya Semuaaa



HAI selamat hari raya,kami semua ucapkan,menikmati hidangan blablablaaa.hahahaha.tu ila nyanyi tuu.wuuu.hahhaa

k so tadi buka kat prep.buka kat khairun -.-' hahahaa.sebab kedai yang kitorang selalu makan tu penuh plak kan.so terpaksa la makan kat khairun.
ila memang nak buka ngan mumu,aji,aidil,khairul kan.dengan zhaf sekali.then tiba2 zhaf kata dia dah janji ngan kedah.takpelaaaaa.then ajak tiqah plak.tiba2 tiqah pun tak boleh.takpelahhh.foineeee.
so buka la dengan mumu,aji,khairul,nadzhif,nik dan aidil.yes saya sorang perempuan.lagi.hari tu pun sama -.-'

nadzhif yang encem.AHHAHA
aidil :)
mumu sedih elia takde.hahahaha
aji,well,being aji.hahaha

makan maggi goreng.tapi tak habis.hehe.tu pun dah bagi kat mumu ngan aji sikit.tapi kannn kita kannn minum kann milo ais sampai dua gelas!hebat tak!hahahahaha

kk.otw balik tu,rasa nak pergi caltex beli yupeeee.so heret la budak upsr mana tah,teman beli.huahuaaaaa.haahha
otw balik tu,jumpa tiqah ngan jeha kat ali maju.so sembang hentak-hentak meja laaa sikit.k tipu.hahahahahahaa

then bila zhaf text ila,bila nak naik,ila pun naik laaa.
pastu tadi kannn kita nangis sebab zhaf marah kitaaa.HAHAHAHHAA.pastu pergi ngadu kat nadzhif ngan aidil.hahahahaaha.then ternangis kat dorang.yolahhh sodih kot.aidil pon pergi cari zhaf,tengok2 zhaf pun nangis kat atas.pastu zhaf turun,kitorg nangis sama2 sambila berpelukan.HAHAHAHAHAHHA.comel tak kitorang.kah kah kah.ptuiiihhh.drama sebelum raya kan.ahahahaha.pastu aidil asyik bahan kitorang je.ahahah

then masa nak balik pulu 10 tu.epul pasang lagu raya.kitorang ambil la gamba semuaa,hahaha.then bermaafa-maafan.lagipun haritu,hari last kak arfa kerja situ kan.
antara gambarnya :

ramai ada,tapi blur :(
aidil lagi
mai bodigads.HHHAHHAHA
zhaf dan abang abang tough.kahkah

Justeru in,saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR DAN BATIN serta SELAMAT MERDEKA.hahahaah.
ila nak minta maaf atas segala kesalhan yang ila telah lakukan,secara sengaja atau tak sengaja okayy :)
sila maafkan saya ini,sebab yolahhh teman nak periksa tahun ni.okayyy.

ila juga probably tak akan online lagi,insyaAllah sebab nak trial kan lagi 9 hari.ya Allah takutnyaa.harap harap dapat score semua 9 subjek.aminn :)

ila juga nak pesan balik kampung tu hati hati la ye.pandu cermat jiwa selamat.kalau rajin,buat la homeworks awok awok yang berlambak tu.ye saya tahu,homeworks saya pun belambak.
tak lupa juga,jangan tak study bagi sesiapa yang spm tahun ni.tahun ni tak boleh nak enjoy sangat la kan.jangan main mercun okay!hahaha


ila probably akan post pada ahad atau sabtu minggu depan.yelaa,mesti la nak cakap pasal raya kan.hoho
and lets hope there will no posts during two weeks after that.
wish me luck okay for trial :)

selamat hari raya :) *bunga api di background*

sila la berbaik-baik okay :)