Monday, August 22, 2011

MEMORANDUM



dengan ini saya,nabila shuairi,berharap pihak sekolah dapat membenarkan murid2 membawa telefon bimbit ke sekolah.menyusahkan kot.
public phone kat sekolah ada dua.lepas ada apa2 aktiviti kat sekolah,semua deret deret nak pergi call,menyebabkan masa yang lama diperlukan untuk mengcalling2.

lepas tu,macam tadi.ibu ila tak angkat2 hp die.haaa macam mana lagi nak suruh ibu ambil.dah la wa tak ingat telefon rumahnya punya nombor.kang dah susah.kalau ada hp,boleh je terus search and call.
ni tadi tak memasal kena call ayah,suruh call rumah -,- haha

next.kalau public phone dua dua rosak macam mana?takkan semuarang nak pinjam cikgu kot.

haih.

k bye assalamualaikum.

p/s:aku budak baik.mana curu curi bawa hp pg skola ni.tak cool la weh ;p

No comments: