Wednesday, August 17, 2011

hehe


gambar tahun lepas.


hello hai assalamualaikum.SELAMAT DATANG!haha
sejak akhir akhir ni saya berada di dalam good mood.fooyeahhh fooyeahhh.ahhaha

k.semalam buka puasa ngan zhaf & harfiq.hahahaa.serious kelakar nak lintas jalan.ila ngan zhaf memang tak reti lintas jalan.eh jap,zhaf je tak reti ;p

pastu pup pap pup pap nak habis makn tu,nak pergi bayar tu tiba2 harfiq kata dia dah bayarkan untuk kitorang.rasa besalah je -.- yela.dah la ila jemput zhaf sekali.haahhahaa.oleh itu,terima kasih harfiq.
esok,khamis,buka ngan harfiq,wada ngan amir plak.hoho

itu pertama.kedua,
sekarang ni kat sekolah asyik ada seminar je.ohsem ohsem.aahahah
tadi ada seminar bahasa inggeris.then bila nak habis tu,cikgu jemputan tu tunjuk videos yang sedih bagai insaf blabla.peh memang nangis ah.ahahahahaha

ketiga,
tadi balik pukul 3.penat weh.harini takda rehat langsung.tadi ada kelas cikgu ven kat sekolah.tapi macam bagus la.

keempat,
tahukah anda sekolah saya sudah ada laman web rasmi.ahahahahha.ceh siap nak promote kat sini.baru buat la jugak.adik zul,zulhafiz yang buat.fuyohhhh.dah la adik dia hensem.hahaha. www.smkdthokl.net

tu je.bye assalamualaikum

No comments: