Thursday, August 18, 2011

18 Ramadhan


hai assalamualaikum.baru belik tuisten ni.hoho.semangat balik terus nak update blog.yelaaaa,tadi kan esah suruh update.hahaahha

ila dah ada usb.wohhoooo *fireworkss letup2*
tapi bukan jumpa yang dulu la.sadly,yang dulu tu still hilang.
ni tadi pun zul bagi.terima kasih!hahaah
tadi best ah jumpa dorang kat 7shoppe.kutuk ehemzzz ehemzzz.ahahahah

tadi buka sama dengan harfiq,wada dan amir.hoho.amir bday sama ngan ila.wohooo.
tadi siap berebut nak bayar ngan afiq -.- siapa keluarkan duit dulu,dia bayar.
k tadi dia bayar -.- .oleh itu,THANK YOU afiq sepmukcikdek! hahahah lain kali lepas ni,nak main osom osom,sapa kalah kene belanja org tu.hoho

oh tadi kan,kitorang pakai baju sama.jersi chelseaa.comel kan.HAHAHAHAH.
memang kene bahan tadi.ahahah.tp lupa nak ambil gamba.grr


----------------------------------------------

k ni cerita sekolah plak.tadi ada seminar maths.agak bosan la.sebab dia ajar yang kita dah tahu.kalau dia ajar earth as sphere macam tu,ok gak.tapi skarang dah paham la area under a graph semua tu.so thank you cikgu seminar tadi.


tadi kat sekolah pun agak bosan.shu takde :(


k tu je.bye assalamualaikum :)

No comments: