Friday, August 26, 2011

gengster

weh kenapa ramai orang kata aku manja ni?aku tough la,gengster plak tu *sambil tunjuk muscle kat tangan*

Selamat Hari Raya Semuaaa



HAI selamat hari raya,kami semua ucapkan,menikmati hidangan blablablaaa.hahahaha.tu ila nyanyi tuu.wuuu.hahhaa

k so tadi buka kat prep.buka kat khairun -.-' hahahaa.sebab kedai yang kitorang selalu makan tu penuh plak kan.so terpaksa la makan kat khairun.
ila memang nak buka ngan mumu,aji,aidil,khairul kan.dengan zhaf sekali.then tiba2 zhaf kata dia dah janji ngan kedah.takpelaaaaa.then ajak tiqah plak.tiba2 tiqah pun tak boleh.takpelahhh.foineeee.
so buka la dengan mumu,aji,khairul,nadzhif,nik dan aidil.yes saya sorang perempuan.lagi.hari tu pun sama -.-'

nadzhif yang encem.AHHAHA
aidil :)
mumu sedih elia takde.hahahaha
aji,well,being aji.hahaha

makan maggi goreng.tapi tak habis.hehe.tu pun dah bagi kat mumu ngan aji sikit.tapi kannn kita kannn minum kann milo ais sampai dua gelas!hebat tak!hahahahaha

kk.otw balik tu,rasa nak pergi caltex beli yupeeee.so heret la budak upsr mana tah,teman beli.huahuaaaaa.haahha
otw balik tu,jumpa tiqah ngan jeha kat ali maju.so sembang hentak-hentak meja laaa sikit.k tipu.hahahahahahaa

then bila zhaf text ila,bila nak naik,ila pun naik laaa.
pastu tadi kannn kita nangis sebab zhaf marah kitaaa.HAHAHAHHAA.pastu pergi ngadu kat nadzhif ngan aidil.hahahahaaha.then ternangis kat dorang.yolahhh sodih kot.aidil pon pergi cari zhaf,tengok2 zhaf pun nangis kat atas.pastu zhaf turun,kitorg nangis sama2 sambila berpelukan.HAHAHAHAHAHHA.comel tak kitorang.kah kah kah.ptuiiihhh.drama sebelum raya kan.ahahahaha.pastu aidil asyik bahan kitorang je.ahahah

then masa nak balik pulu 10 tu.epul pasang lagu raya.kitorang ambil la gamba semuaa,hahaha.then bermaafa-maafan.lagipun haritu,hari last kak arfa kerja situ kan.
antara gambarnya :

ramai ada,tapi blur :(
aidil lagi
mai bodigads.HHHAHHAHA
zhaf dan abang abang tough.kahkah

Justeru in,saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR DAN BATIN serta SELAMAT MERDEKA.hahahaah.
ila nak minta maaf atas segala kesalhan yang ila telah lakukan,secara sengaja atau tak sengaja okayy :)
sila maafkan saya ini,sebab yolahhh teman nak periksa tahun ni.okayyy.

ila juga probably tak akan online lagi,insyaAllah sebab nak trial kan lagi 9 hari.ya Allah takutnyaa.harap harap dapat score semua 9 subjek.aminn :)

ila juga nak pesan balik kampung tu hati hati la ye.pandu cermat jiwa selamat.kalau rajin,buat la homeworks awok awok yang berlambak tu.ye saya tahu,homeworks saya pun belambak.
tak lupa juga,jangan tak study bagi sesiapa yang spm tahun ni.tahun ni tak boleh nak enjoy sangat la kan.jangan main mercun okay!hahaha


ila probably akan post pada ahad atau sabtu minggu depan.yelaa,mesti la nak cakap pasal raya kan.hoho
and lets hope there will no posts during two weeks after that.
wish me luck okay for trial :)

selamat hari raya :) *bunga api di background*

sila la berbaik-baik okay :)

Thursday, August 25, 2011

Prep


tadi pergi prepppppppp macam biasa la kan.
buka ngan mumu,aidil,popo,naufal,khairul & haji.hoho
pening kepala layan kerenah dorang.ahahha

then balik.pastu zhaf datang yeh yehhh yeehhh.hahahahaa
then pindah bilik belakang sebab ada laaaa.haahahha.
pastu dorang pergi nyanyi2 bagai.then kitorang ambil gambarr.wohoooo





rasa nak sepak je muka nadzhif.hahahahahaha

then tadi safizan ada call kan.nak buat study group.alahaaiiii.hhahahaa.
tapi tak sure bila.ingat nak buat sabtu ni.tapi safizan dah balik kg plak.baru nak tuntut tutti frutti kat orang tuuuuuu.ahahaha
so probably buat ahad before trial kot.insyaAllah.

got my maths result.sangat sangat bersyukur with it :)

k.had a fun dayyy <3
emm isortakindalikeyou.kbai. assalamualaikum.

Wednesday, August 24, 2011

24 Ramadhan



hello hello hello semua *gaya shu*.hahaha.assalamualaikum

emmm tadiii kannn kitaaa kannn pegi kann buka puasa ngan kawan2 kitaa.wuuuu~terujaa pleaseeee.hahaa.k.ila pun tak paham kenapa walaupun hari2 jumpa,then pergi tuisyen nanti petang jumpa,malam pun jumpa lagi,still tak penat & muak tengok muka korang.kenapakahhhhhh.ahahhaah

so datang2 ,shu kata dia tak mandi lagi.k takpe.jumpa zhaf anyway.so shu kata safizan dah datang.so call la die.
ajak afiq sekali.dorang semua sebok suruh ajak.so ajak jeee laaaa.hahaha

mula tunggu semua2 kat 7shoppe.tempat kitorang kannn.ahahangan zhaf,safizan ngan shu laa.shu siap bega2 tudung ila lagi.hahaa.kita kan tak reti pakai tudung.ahhaa

then pegi laaa makan.ada mimi,ajwad,baem,safizan,harfiq,ila,shu,zhaf,pja & zul :)
hahaha.best laaaa.

tgh gaduh.ahhahahahha

oh oh pastu kan,kitorang nampak ada budak ni pakai jam apa tah.tak sure ben10 or power rangers.memang ohsemmm gila ah!hahahahah.nak gak :(

so tadi kena belanja makan lagi.hahhaa.dia suka suki je bayar.haiyoo.then dapat aiskrim vanilaa freee.tapi bukan cornetto.jenama apa tahhh.


zhaf dan zul.

------------------------------
pagi tadi ada gerak gempur akaun.SUSAH GILA NAK PENGSAN PENGSANNN.serioussss DOHHHH <---gaya remptzzzz.ahahha.no satu je senang.2,3,4,5 dan 6 rasa nak ketuk ketuk kepala atas mejaa.haihhh.

k tu je.bye assalamualaikum

Monday, August 22, 2011

MEMORANDUM



dengan ini saya,nabila shuairi,berharap pihak sekolah dapat membenarkan murid2 membawa telefon bimbit ke sekolah.menyusahkan kot.
public phone kat sekolah ada dua.lepas ada apa2 aktiviti kat sekolah,semua deret deret nak pergi call,menyebabkan masa yang lama diperlukan untuk mengcalling2.

lepas tu,macam tadi.ibu ila tak angkat2 hp die.haaa macam mana lagi nak suruh ibu ambil.dah la wa tak ingat telefon rumahnya punya nombor.kang dah susah.kalau ada hp,boleh je terus search and call.
ni tadi tak memasal kena call ayah,suruh call rumah -,- haha

next.kalau public phone dua dua rosak macam mana?takkan semuarang nak pinjam cikgu kot.

haih.

k bye assalamualaikum.

p/s:aku budak baik.mana curu curi bawa hp pg skola ni.tak cool la weh ;p

Sunday, August 21, 2011

Perempuan.

girls' talk.
bila period tak datang-datang mula la fikir:

"weh apahal tak datang2 lagi?aku pregnant ke?tapi aku virgin.oh no oh no aku tak normal ke.arghhh apahal tak datang lagi ni.hormone aku cacat ke.ovary aku malfunctioning ke.weh macam mana ni.nanti tak boleh mengandung ke nanti"

well,lebih kurang macam tu la.selagi tak datang-datang,hari-hari la bebel kat kawan pasal benda ni.

then,bila datang.BAM!



and,

and



peh especially the crampss.pehhhh.sakit weh.rasa nak bunuh diri.dengan sakit pinggangnyaaa.duduk sakit,baring sakit.memang nice.
then bila dapat the 'niagara falls'.sangat ohsem -,-

and now perut aku sakit sebab makan banyak sangat.asdfghjkl punya period.

tak dapat nak mengejar lailatul qadar.cewah macam tajuk buku.hahaha

but the good thing is,raya nanti akan tiada masalah.ohhh yeahhh!

siapa lelaki sila bersyukur anda lelaki.


k bye assalamualaikum.

Friday, August 19, 2011

:')



i just have to share this song on my blog.i just love love love it :')

haih.sweetnya.
rasa nak tukar jadi lagu for this blog,tapi macam sayang plak kat lagu misguided ghost tu.

Thursday, August 18, 2011

18 Ramadhan


hai assalamualaikum.baru belik tuisten ni.hoho.semangat balik terus nak update blog.yelaaaa,tadi kan esah suruh update.hahaahha

ila dah ada usb.wohhoooo *fireworkss letup2*
tapi bukan jumpa yang dulu la.sadly,yang dulu tu still hilang.
ni tadi pun zul bagi.terima kasih!hahaah
tadi best ah jumpa dorang kat 7shoppe.kutuk ehemzzz ehemzzz.ahahahah

tadi buka sama dengan harfiq,wada dan amir.hoho.amir bday sama ngan ila.wohooo.
tadi siap berebut nak bayar ngan afiq -.- siapa keluarkan duit dulu,dia bayar.
k tadi dia bayar -.- .oleh itu,THANK YOU afiq sepmukcikdek! hahahah lain kali lepas ni,nak main osom osom,sapa kalah kene belanja org tu.hoho

oh tadi kan,kitorang pakai baju sama.jersi chelseaa.comel kan.HAHAHAHAH.
memang kene bahan tadi.ahahah.tp lupa nak ambil gamba.grr


----------------------------------------------

k ni cerita sekolah plak.tadi ada seminar maths.agak bosan la.sebab dia ajar yang kita dah tahu.kalau dia ajar earth as sphere macam tu,ok gak.tapi skarang dah paham la area under a graph semua tu.so thank you cikgu seminar tadi.


tadi kat sekolah pun agak bosan.shu takde :(


k tu je.bye assalamualaikum :)

Wednesday, August 17, 2011

hehe


gambar tahun lepas.


hello hai assalamualaikum.SELAMAT DATANG!haha
sejak akhir akhir ni saya berada di dalam good mood.fooyeahhh fooyeahhh.ahhaha

k.semalam buka puasa ngan zhaf & harfiq.hahahaa.serious kelakar nak lintas jalan.ila ngan zhaf memang tak reti lintas jalan.eh jap,zhaf je tak reti ;p

pastu pup pap pup pap nak habis makn tu,nak pergi bayar tu tiba2 harfiq kata dia dah bayarkan untuk kitorang.rasa besalah je -.- yela.dah la ila jemput zhaf sekali.haahhahaa.oleh itu,terima kasih harfiq.
esok,khamis,buka ngan harfiq,wada ngan amir plak.hoho

itu pertama.kedua,
sekarang ni kat sekolah asyik ada seminar je.ohsem ohsem.aahahah
tadi ada seminar bahasa inggeris.then bila nak habis tu,cikgu jemputan tu tunjuk videos yang sedih bagai insaf blabla.peh memang nangis ah.ahahahahaha

ketiga,
tadi balik pukul 3.penat weh.harini takda rehat langsung.tadi ada kelas cikgu ven kat sekolah.tapi macam bagus la.

keempat,
tahukah anda sekolah saya sudah ada laman web rasmi.ahahahahha.ceh siap nak promote kat sini.baru buat la jugak.adik zul,zulhafiz yang buat.fuyohhhh.dah la adik dia hensem.hahaha. www.smkdthokl.net

tu je.bye assalamualaikum

my day

hai dan assalamualaikum

Monday, August 15, 2011

niat murni


nanti kalau aku period nanti.nak makan maggi depan adik adik aku.awesome weh.HAHAHAHAHA.

Sunday, August 14, 2011

Benci.



The feeling i hate the most.you set your hopes or your expectations high.then BAMMM! Reality fucking hits you.hard.with no mercy.your heart is crushed.hopes crumble to pieces.then you realize,your life is just sad.



yeah.probably bcos im a unicorn.

Friday, August 12, 2011

mangsa buli


yes.saya mangsa buli.dorang ambil gambar ila then post kat fb.cisss



ajwad la post ni.dorang kata ila kalu buat apa2,contohnya macam ketip kuku macam kat dalam gambar tu,lidah ila sentil.mana adaa!.kannnnn.jahat.ahahhahaaha

WANT



this,i want.can aaa?
wolves are so adorableeeeeeeeee

trial


ASSALAMUALAIKUM SEMUA.SELAMAT BERPUASA.SEBELUM ITU SAYA INGINKAN MENYANYIKAN SATU LAGU .ehem
today i dont feel like doing anything *toottooottooo* i just wanna update my blog *totoottooo* hahahaa.
k actually i have to study la afterwards.trial is in err 25 days kot?ohhhhh emmmm jeeyyyy*gaya gedik* hahahah

so,
sometimes i get this 'my life is so awesome.i love my life blalabla'.you guys do too right.and when this happens,i feel like blogging it out,well like what im doing right now.but then i have no idea what to writeeeeeeeee.so lantaklah,the point is my life is wonderpulllllllllll *fireworks*

k next,i have done my acc. folio,done my addmath folio,done my part for the presentation for sejarah.today im done with pafa!wohhhoooooo.tak sangka boleh lepas all that perkahwinan,solat jenazah semua.aku ingat lafaz niat solat jenazah tu.fuyooohh.hahahaa.so i would like to thanks harfiq for lending me his book,bcos i lost mine.sedih.dah la beli tahun lepas.he bought his pafa book in 2007 & he still has it.HARFIQ'S PAFA BOOK Y U NO RUN AWAY FROM HIM.haaha

k skarang part sedih.kahkahkah.recently i was told that someone doesnt like me.k.yang sakai nya perempuan tu tak pernah cakap dengan aku,so macam dudeee whattt?hahahah.and guess what?idgaf what you think about me..kau yang dapat dosa ngumpat aku.some people are just brainless.haih




tiba tiba rasa annoying.fuyooo entry dwibahasa.hahahha.dengan harapan bi & bm aku akan naik.


eh sila la tekan nuffnang tu.last time i checked i got 30 sen.macammm fuyoooo.memang la sikit.but still,its something you have to be teruja about.so please
k.bye assalamualaikum.

Tuesday, August 2, 2011

hai.

saya rasa saya kena stop lalu depan kelas 5Jujur kalau tidak mahu dibahan.haha.

HOW TO BE AN ASSHOLE

so today imma teach you guys how to be a freaking awesome asshole that girls gonna hate

so step 1 :get to know a random girl
step 2 : make her think that that you sorta like her
step 3 :be nice to her
step 4 :well,she's probably starting to like you
step 5 :when step 4 happens,leave her.
step 6 :go search for another random girl.then repeat step 2-5.
if you have done these 5 steps,congratulation you have become a successful asshole that will be admired by other assholes.

feel free to do it!

p/s : this has nothing to do anyone okay?it just crossed my mind ;)

mencarimencari

aku banyak nak update ni tahu.tapi usb hilang.arghhh.tak best ah beginiiiii.usb ni pi manaaaa


life has been awesome :D