Friday, July 29, 2011

nazir




kaki saya sakit.semalam punya pasal la ni.adoiyaiii.bunyi macam jauh je lari.hahaha.padahal sikit je.takpe.janji semangat ada.hoho.
ahad ni pun jog lagi.yeahhh!hehehehe

tadi kat sekolah ada nazir datang english class.sebab teacher nak promotion kan,so dorang datang la nak cekidout macam mana teacher ajar and all.
teacher risau,kitorang pon poyo poyo risau gak hehe.serious do nervesssss.
lagi-lagi teacher pilih kitorang untuk buat presentation kan.sungguh ohsem *tangan bawah dagu* ahahha

so,petang semalam teacher kata kat kitorang yg ila punya group kene buat presentation hari ni.sebab tu semalam kitorang stay kat sekolah buat benda powerpoint tu.tapi tak kisah la,sebab memang nak stay sekolah pun sebab gamma ada buat jamuan pun kan :)

yang ohsemnya,kitorang tengah cakap apa tah kan.tak ingat.then tiba2 teacher kata 'takpe lah,teacher blanja makan; ahahaha.cool kan teacher kitorang?
so kitorang decide nak beli kfc la kan.disebabkan konon-konon malu,kitorang ingat nak beli yang mini combo apa tah.then teacher kata 'apa barang beli mini,beli la besar'HAHAHAHAHAH
tapi bila teacher bagi duit je,semua tiba2 segan.ahahah.so tak jadi la,beli keropok ngan air2 je.baik sungguh kitorang :)

so tadi went pretty well.serious muka nazir tu serious.muka macam bosan pon ada.hahaha.zul,class monitor kitorang,nervess kot,bagi salam pon salah2.ajhaahha

time buat presentation td agak nervewrecking la sebab tengok muka nazir yang macam tak berminat.ahahha.tapi lama2 tu dorang mcm sengih2 gelak2 sebab kegugupan kitorang agak terserlah.ahahhaa
zul missed a line masa cakap pasal the presentation tu.hairi salah cakap nama.ila cakap wayy too fast i guess.ahahahah.tapi takpe la,sebab semua orang gelak2,macam ceria sikit.ewahhhh.hahahhaha

k that's all.thanks for reading.assalamualaikum :)

No comments: