Wednesday, July 20, 2011

GAMMA



garang tak nampak dalam gambar tu?garang kan?auwwwmm.hahaha

k ahad tu,ila,kak syeda & kak u pergi cari baju for gamma.yelaaaa,saya kan pemegang sepanduk.AHHAHAHHA
lagipun kitorang nak pergi tengok Harry Potter Part2 tu kan.
mula-mula aiman nak ikut,then sebab die ada game semua tak jadi la.lagipun kitorg takut full plak seats,kang naya je dia datang.
tapi esoknya pergi2,tak full pon.pelik.cinema tu half full je.



lepas tu pergi la cari baju gamma.dorang suruh cari dress labuh semua.puas la tawaf ts & sg.wang tu 3 jam.penat wooo.penat gilaaaaaa
then around 6 tu jumpa la jugak.haiyaaaaa.

then rush balik rumah,sebab nak pergi jumpa kwn2 ayah & their family kat sunway.makan steambot kat flaming.tiap2 tahun mesti pergi situ -.-
serious tak berapa reti nak makan steambot semua ni


so that's all.k bye assalamualaikum.

1 comment:

electrony said...

huyo ila dah nmpk dewasa lah!