Thursday, July 28, 2011

GAMMA MARA JADI JUARA

assalamualaikum guys ! :)
so ahad yang lepas sekolah ila ada buat Sports Day.best ohhhh
tapi pergi pagi la.pukul 6.45 kena ada kat sana -.-'
sebab start acara pukul 7.00 kan.shu lagi semangat,pukul 6.30 dah sampai.hahahah

saya pemegang sepanduk for gamma tau tau.awesome kannn?ahahaha



hahahaha.malu tahu pakai mcm tu.semua kata minah arab.AHHAHAHAHAHA
so here goes the pictures,


DELTA



ALFA


gambar beta tade la.ambil gamba shu baby saya je la ;p dia pegang sepanduk tu!



GAMMA I LOVE YOU :)

kitorang kena ready around 7.15 macam tu la.tengok acara 1500m dari tepi.shu masuk kot.tapi dapat third last.hahaha.safizan ah tak boleh blah.siap boleh menggila masa first round tu.

oh,amir siap nak pinjam kasut ila.selesa dia kata.hahaha.dah la tu kasut ila rembat ibu punya.hahaha.yang cacatnya,amir tu dah pindah sekolah.datang sports day kitorg siap jadi platun lagi for krs.hahaha

so around 9 lebih baru kitorang gerak buat kawad bagai semua tu.
k nak explain sikit.ila pegang sepanduk,depan dengan hairi pegang bendera gamma & roland pegang sepanduk pirate.harharhar.theme gamma this year peter pan & the pirates!hahhahaha.then black,pengerusi gamma, jadi ketua pirate,ajwad plak,naib pengerusi jadi wendy.konon-konon nya kene culik ngan pirates la.wuwuwuwuuu.hahaha.mimi & jannah plak jadi penolong pirates.peter pan plak si zizan pegang,amy plak tinkerbell :)


so masa baru gerak tu tiba2 hairi kata ,weh aiman datang la.hahahaha.serious terkejut,sebab the day before that,ada tanya dia datang ke tak.tak plak die reply.ceh.zhaf pon datang tau!siap pakai baju kuning.konon sokong beta la!hahaha



safizan -.-

pija the pikachu.hehe!

yang tak bestnyaaa,kan hujan kan hari tu.ila pinjam tudung jannah.tudung jannah turun colour -.- habis baju sukan ku.haihhh.jadi biru semua


RIP baju sukan ku.

so despite the rain and all,sports day was a success.
GAMMA MENANG WOOO.menang transformasi & keseluruhan!
woww hebat wow wow hebat hebat wow hebat wow wow hebat wohoooo!ahahaha


yus,olahragawan sekolah.



menunggu keputusan dengan nebesnyaaaaaa :0




YEAHHHHH!we are the best



THE TEAM :)

so tadi nak meraikan semua ni,cikgu belanja kitorang semua atlet & ahli pembarisan makan kfc.best.serious best.

today was a good day.it would be even better kalau.... HAHAHAHAHAH

k bye assalamualaikum




so proud of you guys :')

1 comment:

haziqzainal said...

rumah kuning ape? betta? mcm mantap jek. ade pikachu siap. Gamma xdek ke? kalau hijau bulbasaur lah. en.haha