Friday, July 29, 2011

the most awesome songs ever

forever my favourite :)

a.only one-yellow card
b.the only exception-paramore
c.dear god - avenged sevenfold
d.firework-you me at six

nanti kalau ada boipreng.nak suruh dia nyanyi lagu-lagu ini.haaha

entry tiada point.hahaha.night everyone :)

oh oh

k sentap.actually not really.it's more to dissapointment.oh well,let bygone be bygone.

nazir




kaki saya sakit.semalam punya pasal la ni.adoiyaiii.bunyi macam jauh je lari.hahaha.padahal sikit je.takpe.janji semangat ada.hoho.
ahad ni pun jog lagi.yeahhh!hehehehe

tadi kat sekolah ada nazir datang english class.sebab teacher nak promotion kan,so dorang datang la nak cekidout macam mana teacher ajar and all.
teacher risau,kitorang pon poyo poyo risau gak hehe.serious do nervesssss.
lagi-lagi teacher pilih kitorang untuk buat presentation kan.sungguh ohsem *tangan bawah dagu* ahahha

so,petang semalam teacher kata kat kitorang yg ila punya group kene buat presentation hari ni.sebab tu semalam kitorang stay kat sekolah buat benda powerpoint tu.tapi tak kisah la,sebab memang nak stay sekolah pun sebab gamma ada buat jamuan pun kan :)

yang ohsemnya,kitorang tengah cakap apa tah kan.tak ingat.then tiba2 teacher kata 'takpe lah,teacher blanja makan; ahahaha.cool kan teacher kitorang?
so kitorang decide nak beli kfc la kan.disebabkan konon-konon malu,kitorang ingat nak beli yang mini combo apa tah.then teacher kata 'apa barang beli mini,beli la besar'HAHAHAHAHAH
tapi bila teacher bagi duit je,semua tiba2 segan.ahahah.so tak jadi la,beli keropok ngan air2 je.baik sungguh kitorang :)

so tadi went pretty well.serious muka nazir tu serious.muka macam bosan pon ada.hahaha.zul,class monitor kitorang,nervess kot,bagi salam pon salah2.ajhaahha

time buat presentation td agak nervewrecking la sebab tengok muka nazir yang macam tak berminat.ahahha.tapi lama2 tu dorang mcm sengih2 gelak2 sebab kegugupan kitorang agak terserlah.ahahhaa
zul missed a line masa cakap pasal the presentation tu.hairi salah cakap nama.ila cakap wayy too fast i guess.ahahahah.tapi takpe la,sebab semua orang gelak2,macam ceria sikit.ewahhhh.hahahhaha

k that's all.thanks for reading.assalamualaikum :)

Thursday, July 28, 2011

dissapointed

nak nangis ah tengok game malaysia vs singapura tadi, 1-1 weh!haihhh

geram betul ngan singapura yang macam pondan sorang2.jatuh sakit mauh 2-3 minit nak golek golek atas tanah tu.kalau lembik takyah la main der,duduk rumah lipat kain.haihh

anyway,still proud with the tigers!you guys did your best :')

GAMMA MARA JADI JUARA

assalamualaikum guys ! :)
so ahad yang lepas sekolah ila ada buat Sports Day.best ohhhh
tapi pergi pagi la.pukul 6.45 kena ada kat sana -.-'
sebab start acara pukul 7.00 kan.shu lagi semangat,pukul 6.30 dah sampai.hahahah

saya pemegang sepanduk for gamma tau tau.awesome kannn?ahahaha



hahahaha.malu tahu pakai mcm tu.semua kata minah arab.AHHAHAHAHAHA
so here goes the pictures,


DELTA



ALFA


gambar beta tade la.ambil gamba shu baby saya je la ;p dia pegang sepanduk tu!



GAMMA I LOVE YOU :)

kitorang kena ready around 7.15 macam tu la.tengok acara 1500m dari tepi.shu masuk kot.tapi dapat third last.hahaha.safizan ah tak boleh blah.siap boleh menggila masa first round tu.

oh,amir siap nak pinjam kasut ila.selesa dia kata.hahaha.dah la tu kasut ila rembat ibu punya.hahaha.yang cacatnya,amir tu dah pindah sekolah.datang sports day kitorg siap jadi platun lagi for krs.hahaha

so around 9 lebih baru kitorang gerak buat kawad bagai semua tu.
k nak explain sikit.ila pegang sepanduk,depan dengan hairi pegang bendera gamma & roland pegang sepanduk pirate.harharhar.theme gamma this year peter pan & the pirates!hahhahaha.then black,pengerusi gamma, jadi ketua pirate,ajwad plak,naib pengerusi jadi wendy.konon-konon nya kene culik ngan pirates la.wuwuwuwuuu.hahaha.mimi & jannah plak jadi penolong pirates.peter pan plak si zizan pegang,amy plak tinkerbell :)


so masa baru gerak tu tiba2 hairi kata ,weh aiman datang la.hahahaha.serious terkejut,sebab the day before that,ada tanya dia datang ke tak.tak plak die reply.ceh.zhaf pon datang tau!siap pakai baju kuning.konon sokong beta la!hahaha



safizan -.-

pija the pikachu.hehe!

yang tak bestnyaaa,kan hujan kan hari tu.ila pinjam tudung jannah.tudung jannah turun colour -.- habis baju sukan ku.haihhh.jadi biru semua


RIP baju sukan ku.

so despite the rain and all,sports day was a success.
GAMMA MENANG WOOO.menang transformasi & keseluruhan!
woww hebat wow wow hebat hebat wow hebat wow wow hebat wohoooo!ahahaha


yus,olahragawan sekolah.



menunggu keputusan dengan nebesnyaaaaaa :0




YEAHHHHH!we are the best



THE TEAM :)

so tadi nak meraikan semua ni,cikgu belanja kitorang semua atlet & ahli pembarisan makan kfc.best.serious best.

today was a good day.it would be even better kalau.... HAHAHAHAHAH

k bye assalamualaikum




so proud of you guys :')

malaysia vs singapore

went jogging with alip.peh kaki ketar ketar balik rumah.tak fit langsung aku ni

later will update about our school's sports day.kalau rajin la :D


ANYWAY GOODLUCK HARIMAU MALAYA.MAKE US,MALAYS PROUD :)
sana sini nampak orang pakai jersi malaysia.bagus bagus

Wednesday, July 20, 2011

GAMMA



garang tak nampak dalam gambar tu?garang kan?auwwwmm.hahaha

k ahad tu,ila,kak syeda & kak u pergi cari baju for gamma.yelaaaa,saya kan pemegang sepanduk.AHHAHAHHA
lagipun kitorang nak pergi tengok Harry Potter Part2 tu kan.
mula-mula aiman nak ikut,then sebab die ada game semua tak jadi la.lagipun kitorg takut full plak seats,kang naya je dia datang.
tapi esoknya pergi2,tak full pon.pelik.cinema tu half full je.



lepas tu pergi la cari baju gamma.dorang suruh cari dress labuh semua.puas la tawaf ts & sg.wang tu 3 jam.penat wooo.penat gilaaaaaa
then around 6 tu jumpa la jugak.haiyaaaaa.

then rush balik rumah,sebab nak pergi jumpa kwn2 ayah & their family kat sunway.makan steambot kat flaming.tiap2 tahun mesti pergi situ -.-
serious tak berapa reti nak makan steambot semua ni


so that's all.k bye assalamualaikum.

Saturday, July 16, 2011

:/:/

i knew it.it was all too good to be true.

Monday, July 11, 2011

hui huihui hui

malasnya nak update blog.haha