Tuesday, June 28, 2011


seperti yang dapat dilihat daripada gambar di atas.mood ila tengah tension.grrr

Sangat sangat busy sekarang.bak kata cikgu kat perhimpunan semalam 'minggu ni kita busy sedikit'
Apa yang busynya?tak banyak sebenarnya.tapi biasa la malas.hehe.
Folio addmath lagi.
Folio akaun nasib baik dah siap.
Preparation for hari koperasi rabu ni.kitorang jual air!haha
Then try to merajinkan diri untuk study.trial nak dekat.
Iteww atowttt!hahaha

--------------------------------------------------------------------
okay atas ni semalam punya post.hahaha
k today.a very tiring day.agak malang laa.
antara perkara2 yang best jadi pun boleh kira.cthnya; datang lambat ke sekolah.
jangan tanya napa datang lambat ke sekolah menggembirakan.HHAHHAHAHAHHAHAA.malu.kahkah

tadi penat wooo.disebabkan esok hari koperasi meja2 kitorang kena bawak turun.
time nak turun tangga tu yang sakitnya tu.dah la berat meja,susah nak mati dia nak turun.lagi berat hati tengok classmates sesuka suki je balik rumah.takpeeeee demi cikgu asiah :)

k.nak siapkan folio addmath
assalamualaikum

Thursday, June 9, 2011

khairun

saya suka khairun.
bukan seperti yang anda sangka,khairun bukan seorang lelaki,bukan juga sesuatu makanan.
khairun ialah kedai makan.kedai mamak kot.haha

saya suka pergi khairun.
sebab pekerja sana baik .selalu senyum2 kat kitorang.by kitorang saya maksudkan saya dan kawan kawan saya.

tapi aku takde la pergi selalu sangat sebab tiap kali diorang ajak je aku tengah tidur.haha.sapa suruh dorang ajak aku tak kena masa.petang2 memang time aku tidur.
ye laaaa.i need my beautiful sleep.ehem.HAHA

makanan wajib saya order bila ke sana ialah maggi goreng.
saya kurang suka makan maggi goreng di al* m*aju atau (sila bubuh kedai sendiri) sebab ntah laaa.

minggu lepas orang yang selalu masak maggi goreng tu takda.orang lain yang masak.lain kowwwwtttttt.hahahah.
tak sama.saya rindu kan maggi goreng yang biasa.
tolong lah kembali ke khairun wahai tukang masak yang selalu masak tu.

hahaha.k tadi shu call,ajak gi khairun.orang tukang masak tu dah balik balik.
dia balik kg kot haritu.

cis

sekolah nak buka dah.cis.cis.jom larrriiiiii

oh spm lagi 157 hari *pengsan*

Friday, June 3, 2011

emosi


this week has not been a good week.
emosi tidak stabil.
ahhh.benci.
why can't i be happy like others? :(

Thursday, June 2, 2011

haaaaaveee you met Barney Stinson?




he is so aweeeeesooommmmeeee!
hahahaha
can i be your wingman pleaseeeeee? :D

too bad he's gay in real life.

dalam himym tu dia macam player semua tu la.tp dia still baik.
and in love with robin.awww.haha