Tuesday, May 31, 2011

tekanan perasaan



the past sucks.yesssss.sikit la.ada gak yang manis-manis ni.tapi banyak juga la yang macam menyesal buat kannn.

but the past will always remain the past.there's nothing we can do to change it.unless kau ada doraemon ke time machine ke.kalau ada sayewww punnggg nak pinjam.hahaha
tapi doraemon comel kot.gemuk.haha.k

disebabkan ketiadaan bahan nak menukar masa silam ini kita hanya perlu move on and lupakannya sedikit demi sedikit.memang susah ah tapi try la ye.
go have fun with your friends.
play video games.
baca novels.
do things that will distract you from remembering the past.
tak perlu la nangis tiap-tiap malam dengar lagu like we used to by ARTM tu.hahahaha

okay konklusinya di sini
i)jangan fikir sangat la pasal kisah silam yang tah pape ni.it happened for a reason kann.
ii)bm ku semakin maju jaya.yeah
iii)apahal aku suka guna bahasa rojak ni?lantak ah

k bye.assalamualaikum!

No comments: