Tuesday, May 31, 2011

kenapa saya malas



weh asal aku malas nak study ni?cuti ni tak sentuh buku langsung.haha
dah ah tak pergi tuition.k saya ponteng harini.lalalala~
semalam cuti tempat tuisyen tu.so tak pergi lagi la.

lagi berapa bulan je nak spm.addmath ngan sejarah tak naik naik gak.
benci ahh.buat macam mana pun tak naik-naik gak markah.buat penat je.
lagi turun markah ada la.addmath dari 58 ke 57.ishhh malu jeee.

sejarah jangan kata la.turun gila.dari A- sampai ke C.awesome tak?TAK AWESOME.TAK AWESOME LANGSUNG.lepas tu kena tegur ngan cikgu.dah la cikgu tegur aku sorang je.
orang lain pun markah turun gak.tapi aku je kena :(
nasib baik masa masa sejarah tu last subject,lepas tu balik laa.
keluar kelas,terus nangis.HAHAHAHAHAH.
luar kelas ok.depan shu ngan mimi je.orang lain takde.tak cool la nangis depan orang ramai-ramai ni.AHAHHA

sedih kot.dah la pagi tu gak dapat markah addmath.kecewa tak agak la.we worked our ass off,then results still tak berubah.haihhh

then balik rumah bagitau markah sejarah and addmath.dan TERnangis sekali lagi.
lepas tu,lepas ayah balik,beritahu ayah,TErnangis lagi.cengeng betul aku ni.har har har
petang tu masa ibu nak hantar pergi tuisyen ,ibu kata cikgu cakap macam tu sebab cikgu mengharap something la ape la.so mesti la TERnangis sekali lagi.alahaiii.hahaha


sedih,penat,kecewa semua ada.macam putus cinta pon ada.AHHAHA.yelaaaa.serious DOWHHH.kita memang dah usaha sungguh-sungguh.buat notes segala bagai.buat exercise semua.then cikgu kata 'nabila,awak ni banyak main-main kan'perrhhhhh sungguh menikam kalbu.hahahahahah.

k ah.kang TERnangis balik plak.
bye.assalamualaikum!

tekanan perasaan



the past sucks.yesssss.sikit la.ada gak yang manis-manis ni.tapi banyak juga la yang macam menyesal buat kannn.

but the past will always remain the past.there's nothing we can do to change it.unless kau ada doraemon ke time machine ke.kalau ada sayewww punnggg nak pinjam.hahaha
tapi doraemon comel kot.gemuk.haha.k

disebabkan ketiadaan bahan nak menukar masa silam ini kita hanya perlu move on and lupakannya sedikit demi sedikit.memang susah ah tapi try la ye.
go have fun with your friends.
play video games.
baca novels.
do things that will distract you from remembering the past.
tak perlu la nangis tiap-tiap malam dengar lagu like we used to by ARTM tu.hahahaha

okay konklusinya di sini
i)jangan fikir sangat la pasal kisah silam yang tah pape ni.it happened for a reason kann.
ii)bm ku semakin maju jaya.yeah
iii)apahal aku suka guna bahasa rojak ni?lantak ah

k bye.assalamualaikum!

Monday, May 30, 2011

Mari belajar memandu

nuffnang :)

hello semua.saya baru buat nuffnang.
tadi habis hebah-hebah kat semua orang pasal bende ni.
suruh diorang klik-klik sikit.haha
so jangan lupa klik! :D


wan nak belanja domino.serious bising gila masa nak pilih what kind of pizzas yang nak ambil.haha.kecoh nak mampus.kitorang guna phone tu nak order.

oh oh!perasan tak yang blog ini sudah bertukar wajah?so how is it?okay tak?

okay.bye.assalamualaikum! :)

Sunday, May 29, 2011

Sick

Aku takut.

aku takut kalau aku tak dapat apa yang aku nak.apa yang cikgu-cikgu & parents aku harapkan.macam mana kalau result aku teruk.dan aku tak bertuah macam orang lain,ntah macam mana boleh kaya tetibe.
Aku juga bukan anak orang kaya.kalau boleh taknak lah susahkan parents masuk swasta semua.macam mana kalau aku hampakan dorang.aku tak jadi anak yang tak berguna.i swear man,spm kills.
Ke aku yang overthink?

I just really really need someone to talk to.

saya suka suka suka



saya suka dutchlady chocolate.dutchlady chocolate rocks man!
kalau kat sekolah kan,hari hari mesti pergi koperasi nak beli dutchlady chocolate ni.kalau koperasi tutup rasa nak mengamuk je kadang-kadang :D

Sekarang fiza & shu pon dah asyik minum air dutchlady chocolate ni.hahaah.pengaruh saya lettuw.hehe

tapi ni kan tengah cuti,tak dapat la minum air dutchlady chocolate hari hari dah.kat rumah ada dutchlady milk tu & strawberry je.
IBU WHY YOU NO BUY THE CHOCOLATE ONE? haha

saya tengah tengok csi ni.wuwuwuwuwuw

konklusinya,saya sangat suka dutchlady chocolate ini.

k bye.assalamualaikum!

p/s:im having a sore throat

Saturday, May 21, 2011

twitter

aku suka tengok avatar twitter aku.nampak ayu.
yes,ni entri perasan.haha

p/s:hak alah.i was trying to be friendly.note this,that would be the last time i will ever do something like that.

Monday, May 2, 2011

mcdooooonald



yo.i've finished my folio akaun.YAYYYY.pening buat -.-

so tadi pergi mcd.nak belajar.yelaa exam start sabtu ni kan.sejarah plak tu.gerun.hahaa
so makan maakan semua dulu.then baru start belajar.

kalau nak menaip je tibe2 hilang idea.pelik.kalau tak,ada je rasa nak tulis.


ahhh.esok sekolah.stress.asal hari2 bukan hari pekerja?huh

Sunday, May 1, 2011

:O

heard that osama is dead.
i'm not sure how to react to that.

k ah nk siap bye!