Wednesday, January 26, 2011

blame it on anything.

CUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
2 hari tak datang sekolah.wohooooo.haha
batuk,selsema,pening.badan sakit2.

semalam terharu hairi kata kelas sunyi ila takdeee.awwwww.
ni saya sayang 5 Amanah ni.haahhahaahaha

oh oh semalam buat addmath.paper 1 je laaa.rajin kan kan?haha

paper2 susah laa.tengok soalan pon dah pening

Tuesday, January 18, 2011

PREP

prep best gak harini,tak macm smlm -.-
tadi kene denga lagu 'we are the world' tu yang for haiti pnye version.

tadi duduk sebelah ajim.tk igt nma btul die apa.GILAAAA LAHHH MUKA DIE MACAM OZIL SIKITSIKIT.
so td die pn belagak la ramai org kata muke die mcm muka ozil,peter parker yg spiderman,ngan lelaki dalam tasbih cinta.HAHAHAHAHA

i kawan ngan artis youuuu!

sedap la slurpee

Saturday, January 15, 2011

it was only just a dream

dengar tak?gengar tak?sedapkan lagu tu?sedapkan suara lelaki tu?tauuuuuu.hahahaha

ok,saya nak boyfriend yang ada suara mcm ni.HAHAHAHAHA

lagu nelly yang just a dream tu ,tp cover by Tai Moua.

Friday, January 14, 2011

ngantuk

ingat tadi nak main game & update blog besar besaran lagi.so on lappy,pg mandi.masuk bilik jap.rasa ngantuk plak.off kan laptop.hahaha

Wednesday, January 12, 2011

sedih

ahhhh.sedihnyaaaa hati.hahahaha.ishhh.
ishhhhh.ishhhhh
tak sukaa.geram geram


p/s:tadi makan burger.mimi yg suruh update.haha

Saturday, January 8, 2011

heh

menyampah plak baca post sebelum ni tu.haha

Jeng

I AM AWESOME.VERY AWESOME INDEED.I AM VERY AWESOME.


thank you for reading this so very awesome post.you are awesome too.

kenapakah?

kenapakah saya tak update blog ni?hee
nanti la update.nak update je otak blank.ishhh

Saturday, January 1, 2011

hello 2011,

hai.ish.kalau time nak post je mesti otak goes blank.ish.

okayy,tadi tengok post si shu tu,pasal preparation die nk g skola semuaa kan.
so,rasa nak cerita sikit2 la pasal preparation back to school ila.