Saturday, December 31, 2011

31122011


hai assalamualaikum,
last day yeah.for 2011.sedih je.nak tua dah ai ni.
eh btw tu gambar kat tempat kerja.ecececehhh.hahaa.motif ambil gambar tu sebenarnya sebab dapat tag baru.yes yes!hihi.selalu berebut dengan aboi.then kalah then kena pakai uncle punya yang takde sapa nak pakai then kena sakat dengan semua orang sebab pakai uncle punya saya sedih.now aboi stop rasa bosan2 plak tapi ian takde saya sgt happy dia agak creepy.paham?ahahahaha

esok dapat gaji.so macam omg omg nak beli apa nanti.ahahahah

so new year ea?
apakah my new year resolutions?hmm
entahlahhh.nanti fikir.malas huahuahua.ni pun update sebab tengok esah update pasal new year then kita pun macam teruja2 nak update.pengaruh rakan sebaya.

banyak juga la memories untuk 2011 ni.contohnyaaa:
-spm.wohhhooooo.benda paling besar.besar punyyyyeeeeeeeeee.
-habis sekolah.derrrrrrrr mesti le derrr dah habis spm derrrrr.ahaha.k
-bekerjaya.ecehhh ecehhh.ayat nak hebak hebak jeee kan.
-banyak jumpa kawan baru.hihi

k lain malas fikir.malam ni ada family gathering.insyaAllah will update about that one nanti.k babai.selamat bergembira.jaga tingkah laku.jangan buat tak senonoh.heh.haha.k boi boi!

Wednesday, December 28, 2011

kecewa

amboi nabila dah bekerja.hahahahahaa.k penat.lepas ni nak tidur.

k 2 january ni nak mntak cuti la.

tadi ada budak kecik tu petah gila.comel nak mampus.bercakap je,papa tu papa ni.ahha
dia beli kasut.then sebok tanya 'papa kenapa nak beli jgak,papa nak beli kasut ke blala'haaha.lagi satu 'papa ada duit ke beli kasut' hahahaha hadoi
then die pakai kasut timberland.macam fuyoo gilaa la.aku dulu pakai apa je.then dia nak pakai converse terus kan.then bubuh la yg timberland dalam kotak.then papa dia tanya la 'mana kasut timberland awak?' then dia jawab 'kita tukar.ni pakai terus'ahahah.maksud dia macam die tukar timberland tu ntuk converse la.takyah bayar.comel2.then dia siap pegang2 tangan ila.hikhikhik.hahaha

ada juga budak2 yang rasa macam minta kena lempang.baru 10 tahun kot,sebok nak kasut converse sekola.tanak yang lain.takboleh pakai yang lain.aku dulu pakai apa je.pui pui


kitaaa kann rasaaaaa kannn.alamak malu la kita nak cakap.kahkahkah.
dah macam meroyan dah.kbai

NAK AMBIL LESEN KERETA!

ehem.shu dah kerja.amboi.tahniah baby.

Friday, December 23, 2011

converse

hai assalamualaikum,

harini saya start jadi wanita bekerjaya.hehehehehe.
cehh.konon cakap macam jadi peguam ke akauntan ke.hahaha
k saya saya kerja kat converse.
penat.
sakit kaki.
sakit belakang.
hahaha.biasala first time kerja.tapi best la jgak.pekerja lain semua baik.

banyak tengok ragam customers yang lain2 macam perangainya.hahahaa.
contohnya tadi ada satu japanese ni tanya 'different style' tp ntah english pelik2 sikit dia kata 'ifen tail' lebih kurang macam tu la.
aku dah pelik2 dah apa dia ni cakap.hahaa.lama2 tu dapat tangkap la.

tapi tadi makan sorang2.sebab rehat ikut turn kan.tian iterwww.poreber alone.yeahhhh!hhahaa.esok nak makan apa ea?ahaha

lambatnya nak dapat gaji.kahkahkah.

shu tadi caring oh.terharu.iloveyou.muahmuah.

then tadi ada orang tu cakap macam keling menyampah.

k tu je la.bye.semangat update.huahuahua

Thursday, December 22, 2011

ia akan hujan

hai assalamualaikum,


Menyebabkan akan ada cahaya matahari tidak
jika saya kehilangan kamu, bayi
Maka akan tiada berawan
jika saya kehilangan kamu, bayi
Sama seperti awan,
mata saya akan melakukan perkara yang sama jika anda berjalan kaki
Setiap hari, ia akan hujan,
hujan, hujan

kah kah kahh.aku main google translate je.malas lerw iterw nak translate sendiri.hahahahaa



okay sebenarnya nak cakap.suka gilaaaaa laaa dengan cover it will rain ni.cuba try denga cover2 dia yang lain.best.

esok kerja.hihi

Tuesday, December 20, 2011

minum tak basah tekak,makan tak kenyang


hai assalamualaikum,
eceeehhh nabila,tajuk macam jatuh cinta.kahkahkah.
takdelahh sebenarnya mulut ada ulcer.apa nama tak glamer dia.mulut ikan ea?ke muncung ikan.tak ingat ah.yang sure ada ikan2 belakang.kesiaannn saya.nak makan susah wooo.tapi yang pelik bila sakit mulut ni.nafsu makan membuak2.bukan memang macam tu ke?har har har.

ya allah,bisingnya adik aku main dram ni.pening dah kepala.aku tumbuk gak dia ni.

dua hari lepas ada misi cari kerja dengan shu.hew hew hew
so isnin pergi cari kat wangsa walk mall.satu tempat tu la kitorang tawaf nak cari kerja.
tapi satu pon tak call.haih.TAK CUKUP MENAWAN KE KITORANG NI.ktibatiba.ahahha
then semalam pergi cari kat klcc.dengan harapan sangkut la kat petrosains atau aquaria.tapi memang macam tak dapat je.then round2 la area klcc tu cari kerja.
then masuk kedai converse.ntah macam mana tetiba dapat terus.hahahaha.
start jumaat ni.hehe.tapi afiq macam tak suka saja.jauh katanya.suka over.parents kita okay je.ahaha
tapi kalau ada offer lain,akan dipertimbangkan.ecehhh.hahahaa

harini nak masak apa eaaaaaaaa.hahahaha.omahgad nabila rajinnya awak.kahkah

now misi mencari kerja untuk shu plak!hoyeahh!

kbai semua.

Tuesday, December 13, 2011

13122011


hai assalamualaikum.

KENAPA KAWAN2 SAYA TAK UPDATE BLOG!ARGHHH STRESS AHHHH.wuuu wuuuuu
elel padahal saya pun tak update.heyy nak update la ni.grrr grr wooof woof.hahaha.eh silap meow meow laa.hahahha.k k.lawak sendiri.

bosan oh cuti.nasib baik esok nak pergi melaka.weeee~

haritu saya pergi kenduri kahwin ayah punya kawan punya anak.harap anda semua faham.
then wawa bawak adik dia.omahgaaadddmohmagaaaddd.so tiutt.me wantz to eatz your pipi.arrrrr.ahaha. k tercacat.



then iterwww kannn jumpaaa kaannn kawan lama iterwwww.feeewiiitt.jiran laman.nama dia glamer dia betty.ahaha.kay.gila ah.serius banyak gila cerita.tak puass! tak puas!dia kata saya tak berubah langsung.ehh puihhh ciss ciss.hahaha.dia dapat plkn.kena pergi sarawak kot nanti.simpati.ahhaa
dia bagi no dia,suruh misscall.harini baru saya text.maafkan teman,teman lupa T.T

okay.tutup cerita itu.next cerita.
semalam punya semalam saya buat cake in a mug.sila terujaaa.yeahhh mari kita teruja.bunyi macam ohsem gilaaaaa laaaa kan.
namun,saya hanya separa teruja.sedih.
TERUJAA TERUJAAA TERUJAAA then bila rasa OH CAKE WHY ARE YOU DOING THIS TO ME.
stress tahu.kerassss wehh kerass.takde la keras mana,tapi keras laa.tak fluffy langung.
lesson learnt : dont take any recipes from 9gag tu clickable just so you knoww.


dan tadi saya buat chicken pie,hehehehe.tapi ayam takde tau.ila dengar ibu kata guna nuggets la.sebenarnya ibu cakap 'takyah la buat chicken pie,masak je la nuggets'disebabkan saya salah denga saya buat la chicken pie guna nuggets,heheheheh.kreatif juga teman ni.


ada baca blog ema rahmah budak 17 tahun yang dah kahwin tu.raa nak kahwin plaksss.hihikhikhik.gatai benoo.k main2 je la.jgn la ambik serius grr

okay tu je.saya tau tiada motif.so long and goodnight.eh

p/s:saya ada banyak game.saya baru ingat ada kat laptop lagi satu.omaigaddd me iz so excited

Friday, December 9, 2011

09122011



hellohellohello assalamualaikum.
k tu gamba lama.
aku taktau la kenapa dengan aku ni.kalau kawan update blog,mesti hormon nak update tu membuakbuak.why whyyyy.aku bet ni pengaruh rakan sebaya.ataupun peer pressure.tenggg tengggg.

so spm dah habis.memang duduk la rumah sampai lebam.ahahha.
so my things-to-list:
-kemas bilik
-basuh baju
-kumpul kertas dan buang
-kumpul bukubuku sekolah.

harap2 terbuatlah yeeee


okay.al-fatihah buat anak sedara afiq yang baru meninggal dunia semalam.
baru 3 tahun dah meninggal dunia,macam terkejut sebab tiba2 kan.comel,badan semangat.haih.
tapi dah ajal dia kan.kita kena redha je la.semoga arwah azam di cucuri rahmat.

Tuesday, December 6, 2011

hari yang ceria



assalamulaikum..

k saja tiru tittle.sebab tengok tittle jannah dengan schu pun yang tu.oleh itu saya mahu tiru.
tadi baca blog shu.amboi.dah update.pasal apa?ada la.k poyo gila.padahal aku update pasal ni la.hahah

so tadi saya dan berapa rakan pergi ke sekolah sebab rindu.kbukan.sebab nak hantar buku teks.kena charge rm3 tau.sebab ada 3 buku tak balut.ceh dasar sekolah cekik darah.ai het yu no i wes kiding i lef yu,yu sekolah berhantu.tiru shuhada yang sekolah berhantu tu.hahahahaha




so ingat nak keluar rabu.then dorang cakap ramai la keluar,mesti sesak la apa la.so okay kita keluar esok.then tadi pergi sekolah,dorang kata dorang pergi rabu.asdfghjkl.eyy dorang ni kan eyyyy eyyy aku tangantangankan jgak ni kang.eyyy eyyy.sakai.hahahaa.tapi mcm gengster nampak kan?hahaha

so saya dan nurshuhada ismail *boleh add di facebook jika berkenan* decide kami mahu erdate dua je la.takpelahhh apa boleh buat.ayat minta simpati tapi tak jadi sebab macam mintak kaki.wadehel am i saying.then esah datang jengjeng dengan lenggang lenggoknyaaa~ esah datang jengjeng dengan lenggang lenggoknyaaa~ lalu dia pun macam'marilah kita bergurau bersama beriang ria bersama di wwm'

esah

gerak pukul 12.30 sebab nak jumpa afiq jap yang lambat sebab gemuk sangat.HAAHAHAH.


lalu kami pun bergerak keluar dari sekolah sambil makn aiskrim 20 posen yang dibeli di rumah makcik jual aiskrim.ayat macam tahi.hahaha.sorry kalau sesiapa tengah makan time baca ni.

then kami pergi ke lrt sebab kami tiada kereta.


hehehe.

mula2 pergi main bowling.ada hairi sumie zul alip dan lain2 tp shu esah ila main jauh sikit.foeber alone.aku ingat aku boleh la main bowling.tetapi harini mmbuktikan sebaliknya.ehh jilaka betul.me iz so malu.me wantz to eat.


mi iz loser.
eh ada improvement.hehehehe

heh.talde improvement plak.ceh.sedih.

bowling ball dan saya.

then kami bergerak ke superstar.nak karoeke.heheehehehehehe.best wo.serius best gila nyanyi bring me to life.sakit tekak wa broo.
ambil sejam.then tambah setengah jam.sebab sedap karoeke kan.hahha

then keluar je sapa tah call shu kata sir ven nak belanja karoeke.okay jommm.gerak pergi songbox.tapi yang lain2 je pegang mic.sedih.
saya pendek :(

then balik.online sampai lebam.karang nak layan movie(s) kat laptop.kbai.

p/s:fyka tu esah.die bajet nama sedap sikit.HAHA.tapi dia comel.kababababababai

Nabila Shuairi is no longer a school girl!




assalamualaikum.
kelas saya yang sudah dijadikan dewan exam.

k ecehhh.merujuk perkara di atas.yes.saya sudah habis sekolah.hewwhewww.semalam actually.tapi semalam malas nak update.biasa la retis *tangan ke bahu mata ke atas* eh betul ke tu?tibaiiiiiiiiii.ahahha

so paper accounts last semalam.yang terbaiknya time last day la nak period.not funny you senggugut not funny.masa paper 1 wa dah nak menangis jawab paper 1.bukan susah.bolehlah kan.tapi sebab sakit.uhuksss uhuksss.k.haha.then keluar awal.balik rumah.telan panadol.tidur.ahaha.bangun2.pukul 1.45.kertas2 start pukul 2.datang sekolah tepat2 pukul.eleh konon cemas.yelaaa.akaun banyak kot nak kena buat.sooo blablaaaa...

masa sudah tamat.sila letak pen anda sekarang.ewahhh.wohhooo kebaboomm kebomm.haha konon.im breaking up with you spm.bai,dont go look for me.kekekekekkekecoh.ahaha

so selepas itu kami telah melakukan vandalisme.hehehehehehe.maaf cikgu.nak tanda je.hehe.sebagai kenangan

tadaa!tulisan macam haram.haah

maaf cikgu,bukan saya yang buat.ahaha

omg hakim kata ada kerja gaji rm1400.receptionist.me want.k iklan.


i leb you gegurl
then lepas tu lek lek jap dekat kantin makan burger.dorang order mcd time saya balik rumah jap :(

okay itu aja.karang nak post pasal harini.ahaha.see you again in the next entry.selamat merdeka eberibodi.

Thursday, December 1, 2011

blogrolleyyy oleeeyyy polleyyyyy

assalamualaikum

disebabkan hari ni saya baik.saya dah buat blog list kat belah kiri tu.nampakk tak?hekhokkk.
tp blog2 kawan2 saya je.promote sikit.k nak seringgit.karang bagi okay.
sebab saya sangat yakin dengan keazaman mereka nak berblogging akan meluap lupa lepas isnin ni.hohohh

anyway.
al-fatihah to Rara Zikry.a girl that died after an asthma attack then coma.rasanyaa laa.
semalam kecoh that dia sebenar still alive.lepas tu siapa yang tweet tu kena bash la.
kesian juga la.sebab her intention is good la kan.mana tau betul ke.

pukul 2,30 karang ada kelas akaun di sekolah.sangat2 mahu A+ for accounts.amin.bai

Monday, November 28, 2011

28112011


hai assalamualaikum eberibodibuilder :D

tadi kita baru check nuffnang kita.dah ada 80 posen.fuyohhhh.HAHAHHAHAH

k.merujuk kepada entry di bawah.kita dah tau dah apa nama website yg kita cari tu.hehehehee.hebak hebakkkk

k so semlam tidur rumah wan.then tadi bosanbosan kakti ajak pergi makan spaghetti kat food court klcc tu.then terus balik.semangat tak?yeee semangat saya tahu.hahahahah.dah la hujan2 sanggup kami redahi.hohohohoohoh




oh dan kawan kawan,saya sudah menang plant vs zombies.its okay its okay.no need to tepuk bagai.pleaseee.hahahahaha.and gambar tu bukan gamba game yang saya main.saya takde la sehebat tu T.T saja bagi korang macam,wooowwww nabila you so hebat omg omg.

k babai.xxzz

Sunday, November 27, 2011

plant VS zombies

haiiiiiiiiiiiiii nak tauuuu taakkk.kitaaaa kannn mengangg kan dahhhh kan PLANT VS ZOMBIES.please no need nak tepuk tangan semua.takpe its okayy.hhahhaahahahaha

plant VS zombies

haiiiiiiiiiiiiii nak tauuuu taakkk.kitaaaa kannn mengangg kan dahhhh kan PLANT VS ZOMBIES.please no need nak tepuk tangan semua.takpe its okayy.hhahhaahahahaha

Saturday, November 26, 2011

27112011



*bunyi cengekerik*
ITS OKAY PEOPLE BLOG SAYA MASIH BERFUNGSI.hahhaha,kecohhh laaa luu.

wadehell wadehell.otak tengah serabai.
wehh sapa tau site yang boleh tengok movie,tv drama semua tu?ahhhhhhhhhhhhhh lupaaaa.whyyy wehh whyy.sakit otak aku fikir.semangat aku tanya amar.then die pun lupa !@##$$%%^&*


k lantaklah

okay.assalamualaikum :)
pendahuluan yang aneh kan?takpee.saja bagi auwmm auwwm sikit entry.kahkahkah.
ni sebenanya semangat nak buat nak buat new entry sebab tengok esah ngan jannahtotot update.pencetus semangat konon.hahaha.k semangat aku google macam mana nak link kan orang.zaman mespes tahu lerwwww.

k aku lupa apa bende aku nak bebel.tch

k takpe la.still tak ingat T.T mari kita bebel tanpa motif.
oh saya tinggal 2 paper.perdagangan and akaun.wuhuuuuuuuu.
last paper on 5th december *shuffling* hehehehehe

k otak blank.adios kamu semuaaaa.


__________________________________________________________
k saya dah ingat.hahahahahahahahhaa.
saya masuk seminar maths clinic.then made some new friendsss.weee*fireworks*
tapi yang sedihnya,time last jumpa tu.last class addmath.lupa nak babai2 sebab ayah dah sampai.me izz sadd.tapi takpee.ada sesetengah tu add kat facebook.hikhok.k tu je
adiosss againn muchos graciasss

Thursday, November 3, 2011

har har

sekarang dah asyik fikir spm je.
sampai tadi buat lawak ngan adik beradik pun keluar fakta sejarah.har har harrrrr

ada coklat hersheys kat fridge.then takde sapa makan sebab dah berzaman kat situ.
then saya jawab la macam dari zaman mesopotamia lagi.antara tamadun terawal di dunia.
k dorang tak gelak dan tak paham.memang macam tak kelakar pun.but i still think im one hilarious madafaka.heh.haha

patutnya kita patut dah figure out nak jadi apa bila dah besar nanti.lagi lagi dah tinggal berapa hari je ni.tapi still taktau laaa.aiyoo.
i guess i just do whatever life leads me to la.


kbai

Tuesday, November 1, 2011

PREP

hai assalamualaikum
nak buat satu pengumuman ni.i have stopped pereeepppp.sila terkejut.hahaa.k takyah terkejut pun takpeee.
so semalam last dayyy.agak sedih la,lama kot tuisyen situ.dari dicember tahun lepasss.
banyak gila ah kenangan kat prep ni.haiyaaa.dah la semalam balik awal.tak sempat nak babai2.

:')
masa agak mula2 jumpa.
akan merindui mereka.
abang sado.



memang dorang dah macam family jgak la.babai

Saturday, October 29, 2011

BROWNIES

tadi kannnn sayaaa kannn buattt kannn BROWNIESSS! yayyy
sila excited.ewahh ewahhh.hahahaha


k ni ambil dari tumblr.sebab tadi tak ambil gambar.

then semua orang kata sedap.heheheheheheheheheh.ibu kata macam kata kedai.
saya syak saya ada bakat terpendam dalam bidang buat kek ni.hihihi

then tadi semangat bagi shu ngan afiq rasa.they too kata sedap.hehehehe.


tadi kan pak lang belanja cheesy pizzas.wuhuuuu.

modul akaun tak siap lagi.wa stress bro.esok memang kene pulun habiskan buat
k tu je.bai assalamualaikum

Wednesday, October 26, 2011

akaun

quick update.
seriusss banyak homework akaun.banyak gilaaaaa.ni macam modul la.then cikgu bagi hari untuk siapakan..banyaaakkk gilaa wehhh.
tapi buat je laaa.hehehehe

tapi yang rabu tak buat lagi.so harini kena siapakan yang hari khamis dan rabu.
tapi cikgu kata kalau siap satu modul tu,kira dah bersedia la nak ambil paper akaun.heheh

eh ni kita nak pergi buka akaun ptpn ni.hihihih.rasa dewasaaaa.HAHAHA


k bai.assalamualaikum.

POKE


assalamualaikum,
apa menatang poke kat fesbuk ni sebenarnya?aku was was ah dengan kegunaan dia.
macam kalau lelaki poke kita tu dia nak ngorat ke apa?HAHAHA.ke macam tegur-tegur hello tapi dalam bahasa isyarat.adakahhhh

then kalau perempuan poke kita tu kenapa?die nak kawan ke apa.ila haritu syak yang kalau dia poke tu macam ajak gaduh tarik-tarik rambut la.then kalau kita poke balik tu kira macam kita cakap 'k deal.jumpa aku kat luar esok' haha.well biasalaaa girlss and their dramass *tangan kanan naik ke atas ala ala diva*

k sekian cerita itu.harini ila tak study pun.pergi beli barang,then buat kek,then pergi rumah pakcik.balik rumah dah ngantuk.yesss,i know i should sacrifice my sleeping by now,tapi.. ahhh payah ah.grrr

eh seperti yang anda tahu.saya dah bergraduasi.2 minggu lepas kalau tak silap.best :) nanti ila cerita,walaupun tu cerita lama.hehe

selamat deepavali,ku akhiri karangan ku ini.kah kah kah
assalamualaikum.

Tuesday, October 11, 2011

sedap doh

http://www.reverbnation.com/play_now/song_1741786

Saturday, October 8, 2011

35

channn maaliichann oi oi.hahahaha.k tetibeeeee.

hai assalamualaikum.tak jawab dosaa.heh heh hehh

guess what im doing?
STUDYINGGG STUDYINGGG.ahaahaha
study agama.tapi buku agama hilang kan,terpaksa lerwww tengok kat internet.

tadaaaa


rajin kannn.heheheee
k laahhh.karang update lagi.kot.babai

Monday, October 3, 2011

matrikulasi

hai assalamualaikum.usb wa masih hilang.demmmm~

tapi just nak cakap,wa dah apply matrikulasi.hikssshikssss *gelak gedik*

k aku taktau kenapa gambar kecik T.T


mula2 apply kat selangor,negeri sembilan & melaka.
then ramai kawan kata negeri sembilan punya tak berapa bagus la ape laa.so tukar ke perak
lagipun ayah suruh kat perak,sebab kg kat sana kann.
mumu pun sibuk suruh tukar sana.sebokkk je.hahaha


tu je kbaiiii

Thursday, September 29, 2011

48

dah jarang update kan?sebab usb tak ingat letak mana T.T
lagipun nak SPM dah kan.ececeh padahal takda la blaja teruk sangat.haha
macam mana nak khatam 9 subjek ni :s

Monday, September 26, 2011

hai

hai.saya sedih.
kadang-kadang rasa macam takde point belajar sungguh,then result still teruk.haih.

usb still hilang.


tiada mood

teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttt.


spm is killing me.

babai.

Sunday, September 18, 2011

haih.

again and again.
b
e
n
c
i

ishhhhh.

Wednesday, September 14, 2011

Hari yang indah

Haha.dan dan hari yang indah.saja update tajuk feeling2 karangan bm sikit.

Kalau nak update je mesti macam blank tibe2.lidah ku kelu tetibe.haha.ecehceh.dah kata dah bm ila makin hebat woo fewit.

Harini tak tidur petang.demm i feel so awesome.and tired.serius DOH.haha.wempit sikit.tadi balik pukul 4 ada kelas addmaths =.=
Wa baru je nak rehat rehat.nak lek luu lekluu kita tido sat.hahah.serius weh.apahal aku macam wempit ni.HAHAH

Tadi ada exam akaun.rasa nak menangis.k tipu.wa tough,tak main ah nangis ni.tak macho.heh
Tapi memang susah ah.especially perkongsian.argh.semua calon spm muka kecewa je lepas habis tu.

Tapi now tinggal 1 subject je la.perdagangan,which is on monday next week.boleh la rehat jap ye dak.
Lepas trial ni ila nak berhibur selama seminggu.hehe.then pulun la belajar la after that.haha.semangat je,tapi tak buat gak!haha

Td ila blanja ibu domino.wuuu.dah bau dah bau syurga *tetibe.hahaha
K ni entry pointless.hihi

A comel.kbai.teka la.haha

Saturday, September 10, 2011

when it rains

hello assalamualaikum.
abaikan tittle post ini.saja feeling2 lagu paramore sikit.hahahah
tapi perasan tak sekarang asyik hujan je?elok la kannnn

dah lama tak update blog ni.wuuu.minggu trial la katakan ni.
ni pun tak sedar diri nak online.

usb wa hilang lagi.demm.adik wa la ni letak rata2.aiyooo ammaaa appaaa.hahaha.

esok papers addmath.i know im supposed to be studying right now.tapi.errr karang la.hahaha

oh semalam pergi la open house rumah hairi.lama gak la duduk situ.sembang2 pumpang pumpang bertepuk tampar bagai dalam 3 jam la.memang dasar tak reti malu.ahahahahahah.
memang nak bla awal,sebab nak pergi rumah amalina plak.tapi dorang kata amalina nak pergi rumah hairi plak.so tak jadi laaa.

then pergi rumah bob plak.tapi time tu hujan so terpaksa pinjam payung rumah hairi.
so ila ngan shu pu n terpaksa meredahi hujan nak cari teksi.nasib baik jumpa.
dah sampai rumah bob,dah bayar teksi bagai.dah keluar.baru perasan...tertinggal payung hairi dalam teksi!aiyoookkkk.hahahaha.dengan nebesnyaaaa call la hairi.tapi kitorang memang nak ganti la.hahaha

lagi 2 minggu ila buat openhouse kot.nantikannnn.haha

k bye assalamualaikum.

Monday, September 5, 2011

ehemzzzzz

hai assalamualaikum,
emmm sebenanyaaaa kann kitaaa kann nak bagitau somthing kannnn.hikhik.k ngada.hahahaa

actually,it's my birthday tomorrow,or err we can say tonight?
6 september wuuuuuu
hahahaha

the bad thing about my birthday this year is that it is during trial.macam apahal kau buat time aku tgh exam.rosak je kegembiraan.hahaha.

Yg good2 nya ialah.it's after raya,so semua orang tengah masyuk la.boleh la bg hadiah.
Then,mmg tak kena tepung la.semua orang sibuk study.yay!

Kbai.

Sunday, September 4, 2011

trial

it's tomorrow.i am dead.

Friday, August 26, 2011

gengster

weh kenapa ramai orang kata aku manja ni?aku tough la,gengster plak tu *sambil tunjuk muscle kat tangan*

Selamat Hari Raya Semuaaa



HAI selamat hari raya,kami semua ucapkan,menikmati hidangan blablablaaa.hahahaha.tu ila nyanyi tuu.wuuu.hahhaa

k so tadi buka kat prep.buka kat khairun -.-' hahahaa.sebab kedai yang kitorang selalu makan tu penuh plak kan.so terpaksa la makan kat khairun.
ila memang nak buka ngan mumu,aji,aidil,khairul kan.dengan zhaf sekali.then tiba2 zhaf kata dia dah janji ngan kedah.takpelaaaaa.then ajak tiqah plak.tiba2 tiqah pun tak boleh.takpelahhh.foineeee.
so buka la dengan mumu,aji,khairul,nadzhif,nik dan aidil.yes saya sorang perempuan.lagi.hari tu pun sama -.-'

nadzhif yang encem.AHHAHA
aidil :)
mumu sedih elia takde.hahahaha
aji,well,being aji.hahaha

makan maggi goreng.tapi tak habis.hehe.tu pun dah bagi kat mumu ngan aji sikit.tapi kannn kita kannn minum kann milo ais sampai dua gelas!hebat tak!hahahahaha

kk.otw balik tu,rasa nak pergi caltex beli yupeeee.so heret la budak upsr mana tah,teman beli.huahuaaaaa.haahha
otw balik tu,jumpa tiqah ngan jeha kat ali maju.so sembang hentak-hentak meja laaa sikit.k tipu.hahahahahahaa

then bila zhaf text ila,bila nak naik,ila pun naik laaa.
pastu tadi kannn kita nangis sebab zhaf marah kitaaa.HAHAHAHHAA.pastu pergi ngadu kat nadzhif ngan aidil.hahahahaaha.then ternangis kat dorang.yolahhh sodih kot.aidil pon pergi cari zhaf,tengok2 zhaf pun nangis kat atas.pastu zhaf turun,kitorg nangis sama2 sambila berpelukan.HAHAHAHAHAHHA.comel tak kitorang.kah kah kah.ptuiiihhh.drama sebelum raya kan.ahahahaha.pastu aidil asyik bahan kitorang je.ahahah

then masa nak balik pulu 10 tu.epul pasang lagu raya.kitorang ambil la gamba semuaa,hahaha.then bermaafa-maafan.lagipun haritu,hari last kak arfa kerja situ kan.
antara gambarnya :

ramai ada,tapi blur :(
aidil lagi
mai bodigads.HHHAHHAHA
zhaf dan abang abang tough.kahkah

Justeru in,saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR DAN BATIN serta SELAMAT MERDEKA.hahahaah.
ila nak minta maaf atas segala kesalhan yang ila telah lakukan,secara sengaja atau tak sengaja okayy :)
sila maafkan saya ini,sebab yolahhh teman nak periksa tahun ni.okayyy.

ila juga probably tak akan online lagi,insyaAllah sebab nak trial kan lagi 9 hari.ya Allah takutnyaa.harap harap dapat score semua 9 subjek.aminn :)

ila juga nak pesan balik kampung tu hati hati la ye.pandu cermat jiwa selamat.kalau rajin,buat la homeworks awok awok yang berlambak tu.ye saya tahu,homeworks saya pun belambak.
tak lupa juga,jangan tak study bagi sesiapa yang spm tahun ni.tahun ni tak boleh nak enjoy sangat la kan.jangan main mercun okay!hahaha


ila probably akan post pada ahad atau sabtu minggu depan.yelaa,mesti la nak cakap pasal raya kan.hoho
and lets hope there will no posts during two weeks after that.
wish me luck okay for trial :)

selamat hari raya :) *bunga api di background*

sila la berbaik-baik okay :)

Thursday, August 25, 2011

Prep


tadi pergi prepppppppp macam biasa la kan.
buka ngan mumu,aidil,popo,naufal,khairul & haji.hoho
pening kepala layan kerenah dorang.ahahha

then balik.pastu zhaf datang yeh yehhh yeehhh.hahahahaa
then pindah bilik belakang sebab ada laaaa.haahahha.
pastu dorang pergi nyanyi2 bagai.then kitorang ambil gambarr.wohoooo





rasa nak sepak je muka nadzhif.hahahahahaha

then tadi safizan ada call kan.nak buat study group.alahaaiiii.hhahahaa.
tapi tak sure bila.ingat nak buat sabtu ni.tapi safizan dah balik kg plak.baru nak tuntut tutti frutti kat orang tuuuuuu.ahahaha
so probably buat ahad before trial kot.insyaAllah.

got my maths result.sangat sangat bersyukur with it :)

k.had a fun dayyy <3
emm isortakindalikeyou.kbai. assalamualaikum.