Saturday, December 11, 2010

saya yang rajin.

listening to:remembering sunday-all time low <3




cuba teka ila tengah buat apa sebelum update blog ni?heheee.BUAT HOMEWORK PREP.hahahaha.rajin kan kan?serius bangga gila.fuhhh.jarang2 ni

eh part best kat lagu remembering sunday.hahaha.


tadi nak pergi ambil charger kat lappy.keluar2 je tanya ayah semua,
ila="cuba teka ila tengah buat apa tadi"?
ayah="tidur""
ila=bukan *buat muka ahhahahaha
danial="buat homework"
ila="BETUL,DANIAL SUNGGUH MEMAHAMI KAKAK"hahahhhahaa

yelaa,biasa laa.kalau buat bende2 yang mcm ni,kene la gah2 sikit kan.

--------------------------------------

oh,harini makan kat pakya lagi.hahaha.
tapi pian,mimi,mumu,ngan aji join skali sbb kedai nasi kandar tutup.
then pergi 7e ramai,beli ape tu,yg candy yang masam pastu manis tu.
pastu pergi beli ali maju beli choki choki,suka suka!HHAAHAA

1 comment:

syeda said...

halamakk, name saya ade dekat label awak, nmpak sgt i famous.;p