Friday, December 10, 2010

parapapapa






bangun,pergi prep.

akhirnya,fara datang gak!hahaha.monteng je tau.ahah
kat prep otak blank gila,just renung meja je satu hari.
hati resah gelisah tak sabar nak mkn mcd.ahahhaa

so break pertama,pergi beli roti kat pistacchio,tah macam mana die eje.hahaha
makan roti cheese,ngan ape tah,roti ada sausage.pastu custard.banyak tak makan?ahhahaha.ahh lapar lak tetibe2.tak guna.japgi nak msk maggie la.tp asyik mkn maggie je.

okayy.then 2nd break,turun,pergi la jalan kaki ke sana.tapi asal rasa mcm jauh gila ha?




duit ada rm6,so terpaksa la beli mcchicken je,tak kesampaian nak makn double cheese burger :(

aqis takde duit,so die pnjam duit zhaf.takl malu!hahahahhaa
muka budak tak malu.hahahaa

so time balik tu sume mcm sawan.hahahaa.tergelak2.sakit perut sume
zhaf cacat.die sakit bahu.hahahahahahaa


OH,nama momo teleh bertukar ke baby elephant.ahhahahaa






prosperity dah keluar!

No comments: