Tuesday, December 7, 2010

COMEL.huahuahuaaaaa.




ehem ehem.hai.saya seekor kucing.nama saya comel.jangan tanya kenapa nama saya lame sangat.ibu saya yang nak sangat nama tu.sbb saya comel,so patut nama saya 'comel' gak.HAHAHHA.

saya ni kucing pungut.ahaha.abang saya jumpa saya kat bawah lori.


tu ha,abang tu la yang jumpa saya.saya tak manja pn macam dlm gamba tu.nak ambil gamba kene la belakon sikit.hehe.sebenarnye saya tak suka orang pegang saya lama,nnanti saya nak gigit.biasalaaa,nanti habis rosak bulu saya ni.auwww


perut saya buncit.saya tak tau kenapa boleh buncit.masa mule2 dorang jumpa saya,badan saya kecik,tp perut buncit.kenapa ye? (yela,kau tu kan cacat.hahahaha)



tgk perut saya buncit.tp tak mengapa,sekarang dah makin slim,kalau tak nanti gilpren saya lari.hihi.love you my girlfren.jangan curang kat abang tau,masa abang kat setiwangsa ni.HHAHAH
girlpren saya duduk kat rumah nenek saya kat keramat.senang la nak dating2 ni.hihi.
tapi semua orang tak suka girlfriend saya,sbb dorang kata tak lawa,tak padan ngan saya yang kacak lagi bergaya ini.

saya dah kahwin.hihi.malunya cakap macam tu.hahaha.tapi masa mula saya gatal nak kahwin tu,saya asyik meow2 je,biasal nak cari girlfriend,nak buat bini.hahah.
tapi dorang kata saya ni gentleman,tak suka paksa2.tak macam kucing kat keramat dulu,sampai kerja masuk rumah,gatal sangat tu.HAHHAHAHAHAH

saya suka tidur dalam bilik ibu.dahla sejuk ada aircond,pastu atas katil plak tu.best!hehe

tapi sekarang kan,saya asyik kene buli ngan kucing hitam kat keramat je.die ingat die kuat la tu.PUI!kadang2 die pukul saya,smbpai saya terberak2.HHAHAHHAHHAHAHA.

dah la,saya penat.tadi saya pg gaduh ngan kucing oren,kat bawah blok.
bye bye,XOXO

AHHAHAHHAA

*to be continued

No comments: