Tuesday, December 7, 2010

budak poyo.

danial a.k.a budak poyo.HAHAHHAHAA.ayah yang panggil.

perasan ozzy osbourne dia ni,yang dari black sabbath tu.

so tadi satu family telah pergi ke berjaya mall(ayah panggil) a.k.a times square yee.

ada la drum ni murah.digital,takde la die memekak2 dalam rumah.hahaha


tadaaa!

haha.tp jangan terpedaya ngan gamba ni.tk reti main pn.hehe.fuyohhh terpedaya tu,bm ila makin lama makin bagus.haha

----------------------------------------------------------

masa tu kat rumah wan/nenek,tetibe je ternampak,jeng jeng jeng


tak guna punye kucing.buat onar kat rumah jiran nenek aku.petang2 plak tu.ahahahhaha
tapi setelah mereka,kucing,perasan kitorg nampak mereka,dorang pn malu2 la.tp yg betina tu still ngada2,golek2,konon cute la tu.nak goda yg jantan tu plak.cehh.hahaha

nasib bukan kucing saya.aaahhaaa

4 comments:

syeda said...
This comment has been removed by the author.
syeda said...

bngok awak yg gatal pegi kacau kucing tu buat pe. kucing tu gay la.

electrony said...

diam la ila

Sheikh Mustaali said...

memanglah sekarangkan mating season.... Kedua-dua kucing aku pun buat benda sama walaupun adik-beradik