Wednesday, December 29, 2010

WORD OF THE DAY ; Gembu

gembu ialah campuran lembu & gemuk.hasil ciptaan neighbour saya comelzzz yang berumur 4 tahun kott.silalah guna!haha

Monday, December 27, 2010

woahhh :0

dah lama tak update kan?hahha
update ni pon sebab tadi kaannnn,alia sukri kata blog ila comel *ahhhhh.pengsan
first time tu.haha.igt nak link kan yang nama alia tu,but ive got no idea how to do it.so takpelahhh.

anywayyy,just posted on ola's wall.tiba2 je rindu italy.cehhh.

________________________________________
anywayyy,baru balik dari kg. harini. perak.
so tibe2 teringat shu,die pon kg perak gak.
so text dia kata otw balik kl bla blaa
& dia pn kata die otw balik kl.
so the whole way nak balik kl tu,ila tengok kete orang sebelah,sengih2,dgn harapan selisih ngan shu.HAHAHHAHA


okay tu je.

bye


*not going to prep tomorrow.

Monday, December 20, 2010

WHYYYYY

waterpark*tiru aji.hahahaha*esok ade exam pulaksss.

tak makan pakya harni,mkn kat mana tah.makan nasi patayaa.

busuk gila rasa hari ni -.-

Saturday, December 18, 2010

hahahehehihihohohuhu

ila suka search diri sendiri kat google.hahahaha.
orang pon buat tak bende tu?
best oo,rasa macam famous famous sikit nama kita keluar kat google.hahaha

so,tadi search diri sendiri lagi,then pada page yg ke 3,and found thiss,

tadaaaa!


HAHHAHAHHAHAHHAA.tak sia sia aku dapat 5A time upsr keluar kat google.
serious tengah riak ni.hahahahahah.riakkk riaaaakkkk~hahahahahaha

k dah ah.saja nak buat post bangga bangga diri bagi pembaca-pembaca menyampah.
hahah.

i know u love me,xoxo.HAHAHHA

k dah ah.sayas naks tidurs.

Saturday, December 11, 2010

saya yang rajin.

listening to:remembering sunday-all time low <3




cuba teka ila tengah buat apa sebelum update blog ni?heheee.BUAT HOMEWORK PREP.hahahaha.rajin kan kan?serius bangga gila.fuhhh.jarang2 ni

eh part best kat lagu remembering sunday.hahaha.


tadi nak pergi ambil charger kat lappy.keluar2 je tanya ayah semua,
ila="cuba teka ila tengah buat apa tadi"?
ayah="tidur""
ila=bukan *buat muka ahhahahaha
danial="buat homework"
ila="BETUL,DANIAL SUNGGUH MEMAHAMI KAKAK"hahahhhahaa

yelaa,biasa laa.kalau buat bende2 yang mcm ni,kene la gah2 sikit kan.

--------------------------------------

oh,harini makan kat pakya lagi.hahaha.
tapi pian,mimi,mumu,ngan aji join skali sbb kedai nasi kandar tutup.
then pergi 7e ramai,beli ape tu,yg candy yang masam pastu manis tu.
pastu pergi beli ali maju beli choki choki,suka suka!HHAAHAA

Friday, December 10, 2010

parapapapa






bangun,pergi prep.

akhirnya,fara datang gak!hahaha.monteng je tau.ahah
kat prep otak blank gila,just renung meja je satu hari.
hati resah gelisah tak sabar nak mkn mcd.ahahhaa

so break pertama,pergi beli roti kat pistacchio,tah macam mana die eje.hahaha
makan roti cheese,ngan ape tah,roti ada sausage.pastu custard.banyak tak makan?ahhahaha.ahh lapar lak tetibe2.tak guna.japgi nak msk maggie la.tp asyik mkn maggie je.

okayy.then 2nd break,turun,pergi la jalan kaki ke sana.tapi asal rasa mcm jauh gila ha?




duit ada rm6,so terpaksa la beli mcchicken je,tak kesampaian nak makn double cheese burger :(

aqis takde duit,so die pnjam duit zhaf.takl malu!hahahahhaa
muka budak tak malu.hahahaa

so time balik tu sume mcm sawan.hahahaa.tergelak2.sakit perut sume
zhaf cacat.die sakit bahu.hahahahahahaa


OH,nama momo teleh bertukar ke baby elephant.ahhahahaa






prosperity dah keluar!

Wednesday, December 8, 2010

fak you maxis

ni nak mengamuk ni.elok2 mood aku okay,kau ngada2 nak buat hal.

ARGHHHHH!


p/s : aku tak paham asal orang lain boleh okaykan mood aku,kau tak boleh?

Tuesday, December 7, 2010

budak poyo.

danial a.k.a budak poyo.HAHAHHAHAA.ayah yang panggil.

perasan ozzy osbourne dia ni,yang dari black sabbath tu.

so tadi satu family telah pergi ke berjaya mall(ayah panggil) a.k.a times square yee.

ada la drum ni murah.digital,takde la die memekak2 dalam rumah.hahaha


tadaaa!

haha.tp jangan terpedaya ngan gamba ni.tk reti main pn.hehe.fuyohhh terpedaya tu,bm ila makin lama makin bagus.haha

----------------------------------------------------------

masa tu kat rumah wan/nenek,tetibe je ternampak,jeng jeng jeng


tak guna punye kucing.buat onar kat rumah jiran nenek aku.petang2 plak tu.ahahahhaha
tapi setelah mereka,kucing,perasan kitorg nampak mereka,dorang pn malu2 la.tp yg betina tu still ngada2,golek2,konon cute la tu.nak goda yg jantan tu plak.cehh.hahaha

nasib bukan kucing saya.aaahhaaa

COMEL.huahuahuaaaaa.




ehem ehem.hai.saya seekor kucing.nama saya comel.jangan tanya kenapa nama saya lame sangat.ibu saya yang nak sangat nama tu.sbb saya comel,so patut nama saya 'comel' gak.HAHAHHA.

saya ni kucing pungut.ahaha.abang saya jumpa saya kat bawah lori.


tu ha,abang tu la yang jumpa saya.saya tak manja pn macam dlm gamba tu.nak ambil gamba kene la belakon sikit.hehe.sebenarnye saya tak suka orang pegang saya lama,nnanti saya nak gigit.biasalaaa,nanti habis rosak bulu saya ni.auwww


perut saya buncit.saya tak tau kenapa boleh buncit.masa mule2 dorang jumpa saya,badan saya kecik,tp perut buncit.kenapa ye? (yela,kau tu kan cacat.hahahaha)



tgk perut saya buncit.tp tak mengapa,sekarang dah makin slim,kalau tak nanti gilpren saya lari.hihi.love you my girlfren.jangan curang kat abang tau,masa abang kat setiwangsa ni.HHAHAH
girlpren saya duduk kat rumah nenek saya kat keramat.senang la nak dating2 ni.hihi.
tapi semua orang tak suka girlfriend saya,sbb dorang kata tak lawa,tak padan ngan saya yang kacak lagi bergaya ini.

saya dah kahwin.hihi.malunya cakap macam tu.hahaha.tapi masa mula saya gatal nak kahwin tu,saya asyik meow2 je,biasal nak cari girlfriend,nak buat bini.hahah.
tapi dorang kata saya ni gentleman,tak suka paksa2.tak macam kucing kat keramat dulu,sampai kerja masuk rumah,gatal sangat tu.HAHHAHAHAHAH

saya suka tidur dalam bilik ibu.dahla sejuk ada aircond,pastu atas katil plak tu.best!hehe

tapi sekarang kan,saya asyik kene buli ngan kucing hitam kat keramat je.die ingat die kuat la tu.PUI!kadang2 die pukul saya,smbpai saya terberak2.HHAHAHHAHHAHAHA.

dah la,saya penat.tadi saya pg gaduh ngan kucing oren,kat bawah blok.
bye bye,XOXO

AHHAHAHHAA

*to be continued

Monday, December 6, 2010

kukumalu II



so tadi konon nak jadi garang la.marah marah apa semua.konon laa.hahahaa
rupa2nya salah paham apa die cakap.huahuahua.tak jadi plak nak garang.hahahaa.
okayy,nak garang balik t.t! <--muka garang konon konon.garang tak gatang tak?

-------------------------------------------------------

tadi nak ambil charger kat bilik ibu,tengok kucing,tengah tidur atas katil.ceh,perasan kaya kucin tu.tidur je la atas lantai.dasar kucing gemuk.ahahaha

Sunday, December 5, 2010

kukumalu

sekarang malumalu nk post,sebab si syeda tu rajin plak baca.haha.dah dia baca,tak boleh la nk post yang lebihlebih.huahuahua.

esok ila gi janda baik,mandi,piknik semua.haha.

pening kepala.

cek gewam ni.*tiru shu.huahuahua

menyampah betul la.macam kita buat baik2,konon2 ramah,tanya la macam2 la.
pastu tetibe orang tu mengamuk,kata kita penipu la,ape aa.CEH.


dah lepas ni malas buat buat ramah dah.huh.


p/s;eh shu,aku malas la nk buat benda yang kau suruh aku buat tu.ahahahahaha

Thursday, December 2, 2010

HELLO THURSDAY.

pagi,bangun,prep.

TENGAHARI- shu datang nak lunch sama!YEAYY!hahahaha.pusing2 nak cari burger,last2 takde.cehhh.so,pergi la kedai pakya perut muncit.hihi.sedap!

tapi malu gila kot,hahaha.sebab duit ada rm7 je kan.kene tanya makcik tu,ni semua brape harga.hahaha.pas2 kuat lak tu.semua orang denga.hahaha

OH.terjumpa al kat ali maju.baru balik dari ambik paper physic.

balik awal.otak dah takleh nak function.ahahah.


saya lapar.nak pergi makan la.haha

Wednesday, December 1, 2010

al-fatihah.

so,hari ni tak pergi prep.ponteng.hehe
bangun pukul 6 -.- ,pas2 tdo balik,adik kejut pukul 8 lebih laa.
bangun ,pergi kat ibu,kata malas nak pergi prep.tidur balik.
pukul 2 baru bangun.YEAH!hahaa

then pergi GIANT,nak beli barang ngan kak u & kaksyeda & ibu & aleeya.haha

pastu makn mcd.yeahhh.haha

then pergi jj,beli bra.hahahahahaa.

balik rumah,chu beli satay plak.makn lagii.sakit perut makan banyak

then ternampak rash.&& rash nampak ila too.siap ingat no plat kereta lagi!hahhaa

then shu bagitau ank cikgu asiah meninggal dunia :( innalillah.