Monday, November 22, 2010

Naim & Arif

HAHAHHAHAHA.bodoh dorang ni.ahhaha
tadi dorg call,mula2 tk sure ni naim mana kan.

dorg ni budak satu sekolah rendah & budak kem tudm dulu yeee.

tapi kenapa mereka masih terencat?hahahhahahhahahahaa.
tak berapa phm perbualan sebenanye.pening pale.hahaa
tapi pandai lah korang.arif si boyot dapat 7A,naim dapat 4A.woohhhhhoooo!

suara dorang dahh matang.AHHAHAHHAHAHA.lawak lawak.dah lain.tak kenl dah sgt.


"ila=call la mak aku sekarang.dia ingat korang lagi
naim&arif=nak ckp apa?
ila=mak aku ingat kau arif,sbb kau selalu tumpang pg sekolah agama kan
naim=eh kau pg sekolah agama ea dulu?
ila=aku satu sekolah ngan kau dulu la bodoh
naim=eh lupa ingatan jap.
ila=mak aku ingat kau naim sbb mak kau ckp kat mak aku dulu yg kau cakp kat mak kau yg aku ni best friend kau.
naim&arif=aku tak phm apa kau ckp.tp kitorg bukn best friend kau ke?
ila=eh aku best friend kau ke?TERHARUUNYAAAAA.ahahahahaha
arif=naim,kau letak skarang.aku menyampah ckp ngan die ni"


awwwwwww.masih diingati.walaupun dorg ckp dorg call sbb bosan,pastu dahla kredit sikit,aku yg kene call balik. -.-'



babi.dorg cakap suara aku dah mcm lelaki.



ok bye.nak mandi.

No comments: