Saturday, November 27, 2010

Oi

PAKKK.dorang baca plak.ahaha

Thursday, November 25, 2010

:D

sukanya bila dia ceria! hihi

Wednesday, November 24, 2010

EMMA WATSON!

susahnya dalam hati kalau takde kredit.ahhh.



SO,semalam tengok gf saya berlakon,ehem emma watson ehem.hhahaha.haih,makin lama makin lawa la awk ni emma.serius ron & emma comel.hihi.harry ntah la,makin selekeh.hahaha.ginny nampk buncit.ahhaha
pergi ngan pakcik & keluarganya serta keluarga ila.tp ayah takde,ayh tak suke tengok wayang.ahha.
hampir nak mengamuk duduk sebelah afi(cousin),awis(adik) ngan danial(adik).makin popcorn kuat kemain,takleh nk fokus nk tgk emma.ahahha

okay.ila nangis time dobby nangis ;'(

tak sanggup nak tengok part 2,sebab nanti fred mati.ishh.
_________________________________________________________





tadi ayah call,ayah kata dah masukkan ila tuition.agak excited.hahaa.cacat.nervous pon ada.tp pelik ah,esok ada interview.memang ada interview ke?saya ni tak penah pergi tuition,so tak tau la.
ayah ambil 9 subject=semua subject.bia betul -.- pecah la kepala aku -.-

-.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.-


okay nak baca buku sikt.ahhahaha.ibu cakap takya,tp tak kira tak kira!tknak mcm bodoh tktau apa2 nnti.


eh buku aku dah campak mana ea?HAHHAHAHHAHA


kerja baik2 yeeeee,

teheeee




bengong sungguh.lagu ni best la.HAHAHHAHAHHA.salah ibu la ni.hahahaha


HAAA ALAAAA,nak wtf wtf ngan aku plak?pas2 'aku'?HEH
F U.nasib sayang.cet.

hihi

sorry.sorry.sorry.

Tuesday, November 23, 2010

hello rabu!

so,pagi ni bgun cepat.sbb shu call,tnya jadi tak kelua.blablabla.tak jade kelua.sumi je ada ngan budak pd.mls la byk sgt lelaki.

_________________________________________

kejap lagi pukul 1,nak beli tiket harry potter.wohooo!nak tidur jap la.hahaha

menyampah

menyampah betul la.tadi pergi makan aiskrim.aiskrim je la.
dah habis mkn aiskrim,syahirah datang dan berkata "kenapa tak mkn aiskrim ngan buah peach?"
AKU TAK TAU BENDE TU ADA LAA.dh hbis mkn bru bgtau -.-

takpe,nnti kita makn for the 2nd time.

SPM

tadi masa mkn tgh hari,kat radio ada berita psl budak meninggal nk jwb exam tu kan.
ntahh laa.mcm sia2 la kan budak tu blaja semua.dah penat belajar semua,tiba2 meninggal.ibu kata 'bia laa,dh memang ajal dia' selepas byk kali ila kata penat2 die belaja2.
then,terfikir plak psl budak sekolah rendah yg sakit tu.haihh.

MORAL OF THE STORY=jangan belajar teruk2 sangat.just have fun with your life.enjoy every moments of it.because we only live once.

Monday, November 22, 2010

morningg



hai.bosan nya cuti.haih.pagi tadi ibu kejut jogging.ktorg smbung tdo.ahhaa

-_______________________________________- <----------muka bosan+takde mood.

1st paper SPM harini kan?goodluck

AHHHH

6.00am-no new message
7.00am-no new message
8.00am-no new message
9.00am-no new message
9.30am-no new message
11.00-no new message

AHHH

ISH

susah payah aku pikir ayat,kau reply 'awww' je?ceh.

puta

puta puta puta puta

bila nak balik ni?hihi

Naim & Arif

HAHAHHAHAHA.bodoh dorang ni.ahhaha
tadi dorg call,mula2 tk sure ni naim mana kan.

dorg ni budak satu sekolah rendah & budak kem tudm dulu yeee.

tapi kenapa mereka masih terencat?hahahhahahhahahahaa.
tak berapa phm perbualan sebenanye.pening pale.hahaa
tapi pandai lah korang.arif si boyot dapat 7A,naim dapat 4A.woohhhhhoooo!

suara dorang dahh matang.AHHAHAHHAHAHA.lawak lawak.dah lain.tak kenl dah sgt.


"ila=call la mak aku sekarang.dia ingat korang lagi
naim&arif=nak ckp apa?
ila=mak aku ingat kau arif,sbb kau selalu tumpang pg sekolah agama kan
naim=eh kau pg sekolah agama ea dulu?
ila=aku satu sekolah ngan kau dulu la bodoh
naim=eh lupa ingatan jap.
ila=mak aku ingat kau naim sbb mak kau ckp kat mak aku dulu yg kau cakp kat mak kau yg aku ni best friend kau.
naim&arif=aku tak phm apa kau ckp.tp kitorg bukn best friend kau ke?
ila=eh aku best friend kau ke?TERHARUUNYAAAAA.ahahahahaha
arif=naim,kau letak skarang.aku menyampah ckp ngan die ni"


awwwwwww.masih diingati.walaupun dorg ckp dorg call sbb bosan,pastu dahla kredit sikit,aku yg kene call balik. -.-'



babi.dorg cakap suara aku dah mcm lelaki.



ok bye.nak mandi.

Sunday, November 21, 2010

RANDOM THOUGHTS PART 1

saya rasa saya nak jadi penulis laa.macam ada bakat je.hehe.
markah bm takde kene mengene kan dalam bidang penulisan?
tapi kalau ada kene mengene pon takpe,asalkan saya ada semangat yang tinggi untuk memperjuangkan bidang penulisan orang malaysia.HAHAHHAHAHA.

okay sebenarnye saya nak kaya je.tadi tengok oprah winfrey tu jemput j.k rowling tu.kayaaaa~



$_$

PENSIBUK

nak tengok muka penyebok?ni haaaa,macam ni laaa
---->



hahahhaa.saya suka tengok orang gaduh kat facebook.lagi2 yg tengah bercinta bercinta tu.HAHAHHAHA.best!kadang2 sampai tekan yg 'older posts' , kalau menarik sangat diorang punye pergaduhan tu.hahhahahaa.

pemalas

baru mandi.jangan tanya kenapa mandi lambat.saya memang pemalas.hahaa


nanti nak pergi karoeke.oh yeah oh yeahh!abg khairul & isterinya,murni elina,ajak.
asyik karoeke je.mentang2 la suara I sedap.haha.tak lwk.


ehem

tiba tiba je terfikir.ADA KE ORANG BACA BLOG AKU NI?hahahahhahaa


lantaklah.

Friday, November 19, 2010

-.-

"abang abang",sepak kang.tu aku punya la.huh

Bye 4 Amanah,Hello 5 Amanah

dengan semangatnya pergi sekolah.ramai gak datang.semua datang lambat.pukul 8 datang.hahhaha.
patutnya kena kemas kelas,tapi pergi jalan2 kat sekolah.duduk bilik guru.ada air cond.HAHHAHAHA.

pastu kene tengok majlis restu ape bende tah.haih.bosan.





gambar semua kat facebook.pergi tengok kat situ la


okay!esok nak pergi johor,segamat.nak tengok anak kawan ayah kahwin.wohoo!tak pernah pergi johor.hahahaha.rumak mak mentua.HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA.

haha



SEMALAM.
-pergi karoeke
-pergi mcd

semalam pergi wwm,hantar adik pergi kelas.then terjumpa cikgu amin plak -.- ceh.HAHAHAHHAA.kuat kilat semalam kan?streamyx rosak sebab lupa nk unplug.tp dah okay balik!

habis lagu hey monday,ukays,saleem semua saya bantai.HAHAHAHHAHA.sakit tekak.HHAHHA

then pergi mcd.pastu jumpa pelakon dunia baru yang lelaki tu.alaaa,yang makan gelojoh tu.COMEL!hihi.bertentang mata lagi dengan dia.AHAHAHHAHA.perasan.






Wednesday, November 17, 2010

Aidil Adha






















RABU.
-hari raya korban.
-pergi rumah tok long
-pergi rumah tok uda.

AHAHHAHHAHA.kelakar pergi rumah tok uda tu.dah lupa2 sikit.

antara2 perbualan=
kitorang=rumah opah ni berapa?
tokuda =baru 12 tahun.

T.U=dah kahwin ke belum ni?
kak u=dahhh,dah ank 8 dah.
T.U=oii semangatnyaaa.kamu plak? *hahahahahhahahahahaa
kak syeda tapi kitorg yg tolong jawabkan =dah,ank 3 dah
T.U=kamu dah kahwin?
Ila=belum kahwin lagi.
T.U=BODOHH kamu ni tak kahwin lagi

-.-' kene kahwin cepat la ni.AHHAHAHAHA

hihi

nak post pasal aidil adha tapi kak u tak transfer gamba lagi.nanti la ye!

AKAUN

lokasi : rumah wan


semangat plak nak buat akaun,then tibe2 teringat lappy kak syeda yang ila tengah guna ni ada game.
NAK BUAT AKAUN KE NAK MAIN GAME?AHHHH

PENING


balik raya terus tidur,tiba2 dengar lagu bob the builder,check hp.no tak dikenali.nombor tu call lagi.jawab je laa.al rupanya,ajak jogging.tak boleh tidur & pening.


Tuesday, November 16, 2010

Plant VS Zombies


tiba tiba rasa semangat nak habiskan kerja akaun,pergi la ambil pendrive.buka pendrive ternampak game plant vs zombies ambil kat che mat.
rasa malas plak nak buat akaun.main game la.HAHAHHAHAHHAHA